Hei! Olen Pauliina Rantanen,

27­ -vuotias palveluliiketoiminnan sekä yrittäjyyden­ ja tiimijohtamisen opiskelija Tampereen ammattikorkeakoulusta. Olen myös bloggaaja, personal trainer sekä ravintovalmentaja.
Toimin erityisesti painonpudottajien, kiinteytyjien, tavallisten kuntoilijoiden sekä lihasmassan kasvattajien henkilökohtaisena valmentaja.

Erityisen lisän valmennukseen sekä omaan ammattitaitooni tuo henkilökohtainen painonpudotus­taustani. Olen itse laihduttanut yli 40 kg ja tämän jälkeen säilyttänyt palavan rakkauden urheilua ja terveitä elämäntapoja kohtaan. Punaisena lankana koko valmennuksessa näen ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Haluan, että kilojen pudottamisen tai lisäämisen ohella keskitytään myös siihen henkiseen jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Koska olen vielä vuoden 2017 loppuun asti virallisesti opiskelija, pyrin valmennuksissa panostamaan laatuun, enkä suinkaan määrään. Haluan, että asiakkaani kokee, että häntä kuunnellaan ja hänet otetaan yksilönä vastaan. Toivon siis, että jokainen tuleva asiakkaani on aidosti motivoitunut ja haluaa panostaa valmennus­suhteeseen.

Olen valmentajana reipas, lämmin ja sopivan vaativa. Uskon molemminpuoliseen rehellisyyteen ja positiivisen palautteen voimaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Personaltrainer_Pt_Tampere_nettivalmennus_ravintovalmennus_ruokavalio_treeniohjelma-72