Minirasvaimu!
1.6.2016
Smoothie x2!
7.6.2016
Show all

Yhteistyössä Pauliina Olivia Training

Nettisivuni avattiin noin viikko sitten ja vastaanotto on ollut todella hyvä. Olen saanut asiakkaiksi paljon erilaisia ja ihanan oloisia ihmisiä. Huomaan, että ihan selkeästi nimenomaan ravintovalmentajalle on kysyntää. Personal trainereita on toki pilven pimein, mutta ei niinkään ravintovalmentajia. Saati sitten niiden kahden hybridiä, kuten itse olen. Itse koen nimenomaan tuon ravintopuolen omaksi vahvuudekseni. Vaikka kuntosali on ihana sydämenasia, niin kyllä tuo ravitsemus on sitä jopa vielä hieman enemmän. Molemmat ovat omalla tavallaan intohimo minulle.

Personaltrainer_Pt_Tampere_nettivalmennus_ravintovalmennus_ruokavalio_treeniohjelma-1

Kesä online tarjous 119€/ kk (Huom kk-hinta, ei paketin hinta) kolmen kuukauden ajan on purrut ihmisiin mukavasti. Vielä olisi ihan muutama vapaa paikka jäljellä, jos joku haluaa ottaa nyt vaikka alkukokeiluun tuollaisen kolmen kuukauden paketin. Paketti sisältää 2 eri kuntosaliohjelmaa sekä 2 ruokaohjelmaa. Tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että ohjelmiin tehdään päivitys valmennuksen puolessa välissä. Asiakkaat pitävät minuun yhteyttä sähköpostin, puhelimen ja whatsapin kautta. Valmennusta ennen asiakas täyttää esitietolomakkeen sekä noin viikon ajan ruokapäiväkirjaa. Teen sitten ruokapäiväkirjan ja esitietolomakkeesta saatujen tietojen avulla asiakkaalle räätälöidyn ja henkilökohtaisen ruoka- ja treeniohjelman.

PauliinaLogo_800x183

Kannattaa siis pikaisesti ottaa yhteyttä, jos valmennus kiinnostaa. Paikat menevät nopeaa vauhtia. Syksylle ja loppuvuoteen otan vain yhden tai kaksi valmennettavaa näillä näkymin, mutta näin kesälle pystyn ottamaan useamman. Tarkempaa infoa valmennuksista löydät nettisivuiltani pauliinaolivia.fi.  Muutama kysely on tullut laskujen eräpäivistä ja se voidaan sopia erikseen kunkin asiakkaan kanssa ja tilanteen mukaan. Kysy rohkeasti! 🙂

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse pauliina@pauliinaolivia.fi 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *