Hääkrääsä askartelua!
5.2.2016
Miten syön ja liikun nyt
10.2.2016
Show all

Adidas Confete -mallisto

Wuhuu! Kevättä ja pian kesääkin kohti mennään! Ja se alkaa näkyä jo vaatekaupoissa ja uusissa mallistoissa. Sai Junkyardilta Adidaksen Confete -malliston pöksyt ja lippiksen. Housut maksavat alle 35€ ja ovat aivan ihanat jalassa. Ne eivät purista eivätkä kuitenkaan valu, eli täydelliset treenipökät! Itselleni on vähän kynnys laittaa salille jotain näin värikästä, mutta aloitan nyt näillä. kaveriksi laitan kyllä ainakin nyt alkaan ihan mustan topin. Ehkä otan haasteeksi yrittää olla vähän värikkämpi tyyppi, heh heh.

File 1.2.2016 11.03.47

Omat pöksyni ovat kokoa 38, eli tähän kokoon mahtuu isompikin pehva. Mallistoon kuuluu myös reppuja, verkkarit, ja huppari, kannattaa käydä Junkyardilla tsekkaamassa jos ihastuit kuosiin.

Pöksyt *TÄÄLTÄ

Lippis *TÄÄLTÄ

Liivit PINK VS

Ihanaa viikonloppua karvapyllyt! <3

10 Comments

 1. mjai sanoo:

  On kyl kivat pöksyt mutta näyttää jotenki tosi ohuelta matskulta että näkyykö läpi?

 2. Milja sanoo:

  Ihanan näköset pökät, pitää laittaa kyllä itsekin mietintään! 😀

  Oon yrittänyt pitkään ettiä salihousuja jotka olis mukavat, näyttäis hyvältä ja ennen kaikkea, ettei näkyis läpi… Olisko sulla tiedossa jotkut mukavat pökät/merkki, joista ei des kyykyssä näy läpi? 🙂

 3. ronja sanoo:

  Millanen toi materiaali on, venyykö paljon? Vaikuttaako ihan laadukkailta ja kestäviltä? 😀 super ihanat eikä todellakaan pahan hintaset!!!

 4. Jutta sanoo:

  ai että.. tää on se asia millä palkitsen itseni kun alan laihtumaan… värikkäät ihanat urheiluvaatteet…. ja toki muutkin vaatteet 😀

 5. Kissi sanoo:

  😀 ei ole totta! Varmistitko et kaikki näkee että sulla on Björn Borgin alushousut?! :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *