Salibiisejä!
7.10.2015
Panokset kovenee!
13.10.2015
Show all

Oon viime aikoina jutellut paljon tosi ihan mielettömien ihmisten kanssa. Jotenkin oon nyt osannut valita ympärilleni niitä oikeita ihmisiä. Mun lähipiiri ja tukiverkosto alkaa viimein eheytymään ja oon ihan lyhyen ajan sisällä ihan aidosti saanut itselleni ystäviä. Mulle on tullut ihan sellasia ystävyys-ihastumisia. Tiedättekö kun ihastut johonkin ihmiseen ystävämielessä? Hullaannut toisesta ihan täysin. Se tunne, kun sulla vaan kertakaikkiaan klikkaa jonkun kanssa!

Tuo asia on ollut sellainen, miksi mulle on tullut nyt paljon energisempi ja parempi olo. Ihmiset tarvitsevat ystäviä, lämpöä ja tukea ympärilleen. Mun missio siitä, että pois kaikki negatiivinen ja latistava ympäriltä ja nyt päästän lähelleni vain hyvää energiaa, on vihdoin alkanut toimia. Mun lähellä on nyt sellaisia ihmisiä, jotka tukee mua ja uskoo muhun. Tää fiilis on jotenkin vaan niin ihana. Melkein tippa linssissä tätäkin kirjoitan. Oon nyt vaan niin kiitollinen näistä uusista ihmisitä mun ympärillä. <3

Photo 1.10.2015 18.20.59

Kuva: Saku Laaksonen

BoomBodyn Sara lähetti mulle kokeiluun hänen itse suunnitelemansa treenipökät. Herrasiunaa miten hyvät! Tiedätte varmasti mun rakkauden Bia Brazileita ja Brasil Suleja kohtaan? Saran suunnitelemät pökät on molempien noiden housujen hyvät puolet yhdessä. Plus mun mielestä ei ole mitään tärkeämpää ja hienompaa kuin tukea suomalaista yrittäjyyttä.

Photo 9.10.2015 20.49.13

Photo 9.10.2015 20.34.57

File 10.10.2015 11.19.03

Omat housuni ovat uutta basics-mallistoa, korkealla vyötäröllä. Vyötärön voi nostaa ylös tai laittaa kaksinkerroin. Liiveissä on kevyt toppaus eli ei tarvitse olla “pitkät päällä”! 😀 Mallistossa myös V-waist leggings, jossa vyötäröä korostava leikkaus.

Ihanaa viikonloppua puput ja kaikille kisailijoille isot tsempit! <3

 

5 Comments

  1. fitfit sanoo:

    Moi! Ootko ollut tyytyväinen noihin BoomBodyn housuihin käytössä? Haluisin kans tilaa tuollaiset, mutta onhan niillä hieman hintaa jos ei hyvät olekkaan. Kärsiikö pesussa tms ongelmia? Olisi vain kiva tietää, nimittäin harvoin törmää noin korkeavyötäröisiin pöksyihin, ja sellaiset juuri haluaisin! 🙂

  2. Päivi sanoo:

    Moikka

    Kivat pöksyt! Just täydelliset! Mutta millainen kangas, näkyykö läpi kun oikein kyykkää vai onko yhtä paksua matskua kuin Bia Brazileissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *