@Masu Asian Bistro
4.8.2015
Rehellinen lataus laihdutuksen aloittamisesta
9.8.2015
Show all

Bodarin pakolliset – kaksi ehdotonta asiaa keittiöön

Sisältää kaupallisia linkkejä

No okei, ei ehkä ehdotonta, mutta todella suositeltavaa asiaa. Lisäisin listaan vielä kolmannen asian, eli riisikeittimen, mutta sitä en ole vielä itsekkään saanut haalittua. 😀 Mutta tässä tulee kaksi keittiötarviketta, jotka koen erittäin hyödylliksi jokaiselle bodarille/terveellisiä elämäntapoja noudattavalle henkilölle.

Keraaminen paistinpannu

IMG_6064 IMG_6070 IMG_6072

IMG_6080

Oman paistinpannumme tilasimme *TÄÄLTÄ.

 

AirFryer

IMG_6047 IMG_6087

Tää masiina on ihan jäätävä. Rasvakeitin ilman rasvaa, olisi ehkä tätä parhaiten kuvaava. Tällä teet lihat, perunat, kasvikset ja jälkiruuat.  Toivottiin tätä kihlajaislahjaksi ja siitä lähtien se on ollut joka ikinen päivä käytössä. Oma suosikkini ovat ranskikset. Niihin ei tarvitse välttämättä lisätä yhtään rasvaa ja ne maistuvat mielestäni paremmalta kuin oikeat, uunissa tehdyt rasvaiset ranut. 

IMG_6084 IMG_6085 IMG_6086 IMG_6088

 Ennen mun dieetin alkua tehtiin mm. gluteenittomasti leivitettyjä siipiä ja nyt ollaan melkein joka treenin jälkeen syöty ranuja. Kuvat alla.

IMG_6060 IMG_6061 IMG_6083 IMG_6089

Viimeisin kuva on eilen treenin jälkeen vedetty. Ja kelatkaa, mä oon dieetillä. 😀

Oman Airfryerisi saat *TÄÄLTÄ. 

8 Comments

 1. mari sanoo:

  Minulle taas välttämätöntä on vain keittiövaaka. Pannuksi kelpaa mikä tahansa ja käytänkin yleensä keittiömme huonointa pannua josta on pintakin puhki sillä kärvennän kuitenkin lihat kiinni pannuun niin eipähän haittaa:) tai yleensä paistan lihat uunissa pellillä mutta välillä pannussa.
  Riisinkeitin meillä on ollut kymmenen vuotta ja en ole montaa kertaa käyttänyt, täysin turha kapistus. Sillä vaivalla että kaivaisin sen joka kerta kaapista ja virittäisin käyttöön olen induktiolla keittänyt jo ne riisit.
  Tuosta toisesta koneesta en ole koskaan kuullutkaan. Mutta en kyllä voi sietää ranskalaisia tai muitakaan tuollaisia “friteerattuja” ruokia niin ei tarvita sitäkään. Mutta tosi hyvä että teillä on tarvetta ja apua noista.
  Kyllä meiltäkin löytyy vaikka mitä konetta mutta ainoa jolle on ollut oikeasti jatkuvaa käyttöä yli kymmenen vuotta on leipäkone. Minä en sitä tarvitse nykyisin mutta mies ja lapset tekee sillä taikinat, leipää, pullaa sun muuta ja se on ollut hyvä.
  -mari-

 2. nina sanoo:

  omg toi airfryer! pakko tutustua lisää 😀

  ja itse kyllä suosittelen riisinkeitintä. meillä toiminut hyvin melissa-merkkinen (eli halpis) keitin. tulee niin ihanan ilmavaa basmatiriisiä<3 mmmmhhh. en ole kertaakaan keittänyt riisiä liedellä sen jälkeen kun riisinkeittimen ostin koska 1) riisinkeitin tekee riisistä täydellistä 2) liedellä siitä tulee löysää märkää puuroa. :DD no thanks.

  • Kannattaa! 😀

   Joo siis haaveilen riisikeittimestä, mutta nyt sille ei löydy meidän pienestä keittiöstä tarpeeksi pöytätilaa.. harmittaaa ihan sikana! 😀 Mutta kyllä minä sen vielä joku kerta hankin vaikka väkisin. 😀

 3. ansu sanoo:

  Onko tuo hyväkin pannu? Eikö ruoka oikeesti tartu?? 🙂 kaunko se on teillä ollut käytössä?

  • On hyvä! Ei tartu jos paistaa vaan oikeissa lämpötiloissa. Esim tuo munakas onnistui tuolla pannulla.. normaalisti teen normipannulla heti ihan suosilla kokkelia. 😀

 4. Hoo sanoo:

  Oijoi toi airfryer olis kova!! Ja hei saanko toivoo tässä samassa lisää videoita? 🙂 ne on ihan loistavia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *