Vitinespinpo!
28.3.2015
Parasta just nyt
30.3.2015
Show all

Dieettaajan lisäravinteet

Lisäravinteet ovat hyvä juttu kuntosaliharjoittelijalle. Ei pakollinen varsinkin jos treenailu on satunnaista, mutta itse tykkään satsata hyviin lisäravinteisiin. Varsinkin dieetillä, kun palautuminen ei ole enää yhtä tehokasta kuin offilla, voi asiaa helposti edesauttaa lisäravinteilla. Lisäravinteet myös estävät tehokkaasti dieetillä syntyvää kataboliaa.

Tilaamme lisäravinteemme lähes aina fitnesstukusta. Palkkarini ostan paikalliselta salilta, Powerhouse Gymiltä Lapinniemestä, koska se on yksi ainoita paikkoja, missä myydään täysin laktoositonta palkkaria.

Meidän taloudessa Mutant-tuotesarja on kova sana. Miehellä kaikki lisäravinteet palkkarista lähtien ovat melkeinpä pelkästään Mutanttia. Fitnesstukusta löytyy toki laaja kirjo muitakin hyviä merkkejä ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

Mutant palkittiin vuonna 2013 ‘Brand of the Year’ -palkinnolla ja nyt kaikista Mutantin tuotteista saat vielä toistaiseksi vähintään -25% alennuksen!  Mutantilla on ehdottomasti paras hinta-laatusuhde. Isot pakkaukset, laadukkaat tuotteet ja kuluttajaystävälliset hinnat. Itse olen käyttänyt heidän tuotteitaan jo vuosikausia.

Minun tämänhetkiset lisäravinteeni

Otisikot sisältävät linkin suoraan kyseiseen tuotteeseen

Glutamiini

Glutamiinia olen syönyt jo ennen dieettiä, koska sillä on positiivisiä vaikutuksia vatsan toimintaan. Glutamiinin ensisijainen tarkoitus on kuitenkin edistää palautumista. Glutamiini on mielestäni yksi tärkeimmistä lisäravinteista.

received_10205335568841550

Glutamiinia kuluu meidän taloudessa ihan reippaasti, joten päätimme nyt tilata 2kg pakkauksen, josta sai -25% alennuksen. Tuotteeseen pääset tästä.

EAA

Tätä juon aina ennen aamuaerobisia tyhjään mahaan ja siitä lenksulle. Toimii! Lenkin jälkeen aamupala maistuu palalta taivasta ja olo on virkeä. 🙂

received_10205335570281586

BCAA

Tämä on treenin aikana juotava. Lisään tähän yleensä vielä yhden gramman suolaa, jotta välttyisin krampeilta ja huimaukselta. Itselläni on matala verenpaine ja hikoilen aina treenatessa paljon, joten suolankäyttö ei ole liiemmin minun tapauksessani rajoitettua.

received_10205335571521617

Latari

Hyvä tapa saada lisäboostia treeniin. Juodaan siis ennen treeniä. Dieetillä aikalailla ehdoton omalla kohdallani.

received_10205335570881601

Ensikertalaisia ja kofeiiniherkkiä ihmisiä suositteleen aloittamaan puolella mitallista, että ei pärise liikaa.  🙄

Mutantin palkkari

Helkkarin hyvä palkkari, mutta itselleni se ei sovi, koska se sisältää pienen määrän gluteenia. Miehen ehdoton lemppari. Wheytä on hyvä ostaa siksi, että siihen voi itse lisätä haluamansa määrän maltoa, vitargoa tai kreatiinia. Whey menee näin myös offilla, kun ostaa siis vain erikseen hiilarit.

IMG_20150329_173501

Rakennuskauden ehdottomia juttuja näiden dieettimömmöjen lisäksi ovat vielä kreatiini sekä vitargo.

received_10205335570481591

received_10205335569281561

Lisäravinteet tuovat loistavasti lisää pontta treeniin ja tuloksia tulee nopeammin. Oikeanlaisen ravinnon tärkeyttä ei silti saa unohtaa. Kova treeni vaatii puhdasta ruokaa, lepoa sekä tarvittavat lisäravinteet. Nyt tilaamaan parhaat tuotteet treeneihin.. sitten ei ole enää tekosyitä olla menemättä salille. 😉

4 Comments

 1. Anna sanoo:

  Heippa Patu! Sulla on kyllä upea muodonmuutos ja ajattelin heittää sua blogihaasteella jonka kautta susta oppisi näin uudempana lukijana vähän lisää! 🙂

  http://toobigtobeme.fitfashion.fi/2015/03/29/parasta-just-nyt/

 2. Vinkittäjä sanoo:

  Ettekö ole huomanneet, että fitnesstukulla on myös liike tampereella josta saa samaan rahaan tuotteita? Välillä jopa ollut halvempaa kuin netin kautta tilatessa! Sieltä löytyi myös itselleni sopivat palkkariainekset, carnivor ja recovery pro. Laktoositon ja hyvin vähä laktoosinen.

  • Kyllä olemme huomanneet, mutta siellä valikoima ei ole läheskään noin laaja mitä netissä. Liikehän on pieni, eikä siellä ole kaikkia tuotemerkkejä. Nytkin teimme todella ison tilauksen ja netistä saa kaikkia ilmaisjuttuja aina sitä mukaan, mitä enemmän ostaa (saatiin paitaa ja rasvanpolttajaa ja ihan kaikkea kaupanpäälle eikä tullut edes toimituskuluja). Ja olen nettishoppailijatyyppiä. Olen huomannut, että meidän tapauksessa netti on parempi ja edullisempi. Nytkin mukaan tarttui mm Golds Gymin -vaatteita, mitä ei itse liikkeessä ole. 🙂

   Joo itse myös huomasin, että Arskan whey oli lähes laktoositon! 🙂

   Ja kun lukijoita on ympäri Suomea on fiksumpi linkata nettikauppaan kuin Tampereen myymälään. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *