Laktoosittomat proteiinituotteet
2.3.2015
Before & after – laihtumiseni kuvina
6.3.2015
Show all

Aina kun dieetillä vähennetään ruokaa, ovat pari ensimmäistä päivää aika mielenkiintoisia. Usein kropalla menee viikko tai kaksi tottua uuteen ruokamäärään. Nyt ruokaa laskettiin ensimmäistä kertaa aika alas. Tai ainakin hiilarit ovat nyt jo aika alhaalla. Samalla myös aerobisten määrää lisättiin. Maanantai eli ensimmäinen päivä meni vielä ihan leppoisasti, ei tullut oikeastaan yhtään nälkä. Plus se oli treenipäivä, ne eivät ole yhtä pahoja kuin välipäivät.

Tiistai.

Pitkästä aikaa kouluun. Eli pitkästä aikaa aikainen herätys. Viime viikko meni siis hiihtoloman parissa. Menen kouluun kympiksi, mutta kello soi jo kuudelta, että ehdin tekemään aamuaerobisen. Teen sen mieluummin aamulla alta pois, koska illalla pitää ehtiä lukemaan pariin tenttiin (ja kirjoittaa blogia :P).

IMG_20150303_073144

Onneksi sali on lähellä, menin sinne hinkuttamaan juoksumattoa ja kuntopyörää. Ei tarvinnut jäädä aamun pimeyteen. (Kesä tule jo!)

Sitten kotiin, suihkuun ja aamupalaa nassuun! Nälkä ei ole vielä tässä vaiheessa ole ollut paha. Olen yllättynyt, koska olen aina vihannut tehdä aerobisia tyhjällä mahalla. Nyt se ainakin toistaiseksi meni yllättävän kivuttomasti.

Paino on heti tippunut melkein kilon sitten eilisen. Se johtunee täysin siitä, että syön nyt vähemmän hiilareita. 1 gramma hiilaria kun sitoo noin 3 grammaa nestettä itseensä. Peilistä kattoo jo joku aika kapeavyötäröinen friidu, ei paha. 😀

IMG_20150303_152628

Koulussa oli vähän hassu päivä, ei mikään luentopäivä vaan semisti höntsäilypäivä. Koulussa alkoi kooma. Väsyttää, haukotuttaa, nälkä, yy. Syön eväät melkein heti kun saavun kouluun. Vedän salaattini viimeistä itua myöden. Vähän helpottaa, mutta verensokerit eivät kuitenkaan nouse samalla tavalla kuin jos söisi hiilareita. Koomattaa. En välillä edes huomaa jos joku juttelee minulle. Onneksi on iisi päivä.

IMG_20150303_170740Onneksi muitakin koomattaa. 😀

IMG_20150303_170811 IMG_20150303_170836

Eikö näyttäkkin vaativalta päivältä? 😀 Toisaalta, luennolla olisi ollut helpompi jumittaa salaa. 😀

Kotiin ja lukemaan tentteihin. Näääälkääääää. Kiskon rahkan heti naamaani kun pääsen kotiin. En edes vie koiraa ensin. Vasta rahkan ja KAHVIN jälkeen. En mieti enää edes ruoan makua, kunhan saa jotain mikä täyttää. Mietin, että toisaalta tälläinen olo on sinällään helpompi juurikin tuon fiiliksen takia; ei ole ainakaan mitään himareita vaan on vain tyytyväinen ja onnellinen siitä ruoasta mitä saa. Mielessä ei tosiaan pyöri mitkään herkut vaan himoitsen vain seuraavaa omaa ruokaani.

IMG_20150303_170614

Current mood:

IMG_20150303_170948Koomattaa. Koomattaa niin paljon. 

Ruokaa. Pitää tehdä ruokaa. Ruoka on ihanaa. Mä rakastan ruokaa.

IMG_20150303_172420 IMG_20150303_174126

Kyselin eilen Koutsilta mun välipäivän menun perään, kun se oli unohtanut sen ja sainkin siihen kivan yllärin. PEKONIA. Kyllä! 😀 Mun dieettiruoassa on pekonia. En kerinnyt vielä kauppaan sitä ja avocadoa ostamaan, niin sainkin lilluttaa salaattini oliiviöljyyn. Oiiiii, sukat pyörii ihan jalassa, kun tätä settiä kiskoo naamariin! Oonko kertonut kuinka rakastan ruokaa?

Kello on jo kuusi ja vielä KAKSI ruokaa jäljellä. Loppuilta meneekin sitten ihan kivasti. Huomenna onkin onneksi treenipäivä, saa vähän enemmän hiilaria koneistoon plus pääsen testaamaan mun uuden ohjelman toista treeniä. Eilinen takareiskapäivä meni ainakin just sinne kun pitää, huh.

Ihanaa viikkoa! 

IMG_20150303_131703

Rakkaudella, Patu <3

6 Comments

 1. Hyviä kuvia, etenki sun koomakuva ja tää viimeinen bitch I wanted abs 😀

 2. minnie sanoo:

  Hei hyvä postaus! Täällä on kans alettu valmistautua kesään, välillä tuntuu välillä ei. 😀

  Kiinnostaisi kysyä missä opiskelet restonomiksi? Ja mitä linjaa? Tykkäätkö? Olen itse ajatellut hakea nyt tulevassa yhteishaussa jatkamaan matkailualaa pidemmälle.

  Kiitos jo etukäteen ja tsemppiä dieettiin!

  • Patu sanoo:

   Kiitos 🙂 Nyt ainkain itsellä on niin no pain no gain -fiilis. 😀

   Tampereella palveluliiketoimintaa ja tykkään! Tosin syksyllä jatkan opiskelua Proakatemiassa. Suosittelen hakemaa kyllä ehdottomasti restonomiksi. Todella käytännönläheistä ja mukavaa opiskelua. 🙂

   Kiitos ja samoin 🙂

 3. aa sanoo:

  Mahtava mimmi! Oon täs kahen päivän aikana selaillu jonnekin sivulle 8 saakka sun postauksia ja vau! Hieno itsekuri ja mieletön positiivisuus. Hyvä sinä! Inspiroivaa. 🙂

  Kivaa jatkoa ja jatka samaan malliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *