Täyden kympin kaurakeksit
1.12.2014
“oot tuhdimpi kuin kesällä”
9.12.2014
Show all

Dieettipossu täältä terppa!

IMG_20141201_123655

Aah, en voi tarpeeksi korostaa sitä kuinka onnellinen olen, että dieetti viimein alkoi. Kuulostaa varmasti todella hassulta! Lähestulkoon jokainen, kenelle olen hehkuttanut dieetin alkua on pitänyt minua hulluna. 😀 No ei vaan, mutta onhan offi sinällään kivempaa, koska syöminen ei ole niin niukkaa ja rajoitettua. Avomies ei odota oman dieettinsä alkua yhtään, hän olisi mieluummin vaikka loppuikänsä offilla. Mutta offia seuraa dieetti ja toisinpäin. Vaikka olen nyt suhteellisen tyytyväinen ulkönäkööni, niin silti halu päästä dieetille oli ylipääsemättämän suuri. En vaan olisi enää pystynyt pitkittämään offia ensi vuoteen. En millään. Nyt kun oli mahdollisuus aloittaa jo dieetti, niin en halunnut missata mahdollisuutta. Ja vuoden kestäneessä offissa ei kk ole enää kuin kärpäsen kakka. Dieetillä se onkin jo hyvä aika, kiloja voi lähteä siinä ajassa jo vaikka kuinka paljon. Tai, nythän alussa nesteet lähtevät rivakasti liikenteeseen. Ensimmäisen dieettipäivän aikana lähti jo kilo.

Ja treenipäiväni kalorit ovat kuitenkin vielä 2500, lepopäivien 2200 eli ei tässä kyllä ihan heti olla nälkään kuolemassa ja joulunakin varmasti pystyn sovittelemaan jotain kivaa makroihini.

IMG_20141201_181539ah, ruokaa <3 Ei sitä ainakaan ihan heti tarvitse nälkää nähdä 😀

Suhtautumiseni jouluun on ollut tänä vuonna todella hassu, jotenkin on todella neutraali. Joulu ei nyt herätä minkäänlaisia tunteita minussa, ei hyviä eikä pahoja. Olen aina ollut joulu-ihminen ja rakastanut joulua. Nyt fiilikseni on jotenkin blaah. Jotenkin tuntuu, että se johtuu tästä offista. Onhan joulu kuitenkin aika paljon syömistä ja koko juhla keskittyy pitkälti ruoan ympärille. Ja nyt olen niin tupaten täynnä ruokaa, että en odota ollenkaan (ainakaan vielä, odottakaan kun dieettiä on jo pari viikkoa alla :D) juoluruokia. Ei ole sellaisia himareita, että jes laatikoita, konvehteja ja kinkkua. Viime vuonna fiilis oli aiiiivan toinen, kun jouluna sain viimein syödä kymmenen kuukauden dieettaamisen jälkeen. Silloin odotin joulua kuin kuuta nousevaa. Mutta nyt, blaah. Lupauduin jopa jouluksi töihin, kun muutenkin menen  töihin takaisin nyt joululoman ajaksi.

Jotenkin olen jo niin valmis hyppäämään ensi vuoteen. Tämä vuosi on minun osaltani jo taputeltu. Oli offi, tuli piffiä. Koulu alkoi, nyt ollaan aikalailla taputeltu jo tämä vuosi ja tämä kurssi. Okei, mennään eteenpäin. Uusi vuosi on taas uusien juttujen aikaa ja itsensä kehittämisen aikaa. Tämä vuosi on kuin ruoskisi kuollutta hevosta, ei enää mitään uutta.

Anteeksi, tarkoitukseni ei ole olla ankea joulunpilaaja! 😀 Rakastakaa rauhassa joulua ja lähettäkää tännekkin suuntaan sitä joulufiilistä! 😀 Tulen kyllä aina pitämään joulusta ja kyllä varmasti aattona on taas hyvät fiilarit, mutta jotenkin tuntuu siltä, että vasta seuraavan kerran joulu saa uuden merkityksen jos ja kun saan joskus lapsia. Silloin jouluun tulee taas varmasti sitä tietynlaista taikaa.

Mutta ihan tosissaan odotan kyllä niin innolla ensi vuotta. Pääsen dieetissä kunnolla alkuun ja eteenpäin ja vuoden mittainen superbulkki on vihdoin ohi. Pääsen taas haastamaan itseni uudella tavalla ja saan taas itselleni uudenlaisen projektin.

033Vatsa viime dieetillä

Olen sellainen ihminen, että minulla pitää aina olla jonkinlainen projekti meneillään tai tylsistyn. Mielellään vaikka montakin meneillään samaan aikaan. Massakausi oli oma projektinsa, mutta se alkoi jo loppuvaiheilla ottaa enemmän kuin antoi. Nyt on aika mennä eteenpäin. Uudella innolla kohta dieettiä! Aah, en malta odottaa kevättä! Ja kesää! Lämmintä ja ihanaa. Viime kesä meni bulkilla ja se ei ollut kovin hauskaa. Ensi kesänä toivottavasti voisin jo mennä ottamaan bikineissä aurinkoa. Ihanaa! Varmaan tuonkin fiiliksen takia joulu ei nyt sytytä koska olen nyt varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni tosissani kyllästynyt tähän talveen ja synkkyteen. Hyi helvatta sanon minä! Ei ihmistä ole tarkoitettu elämään tälläisessä synkkyydessä. Väsyttää, masentaa ja kiukuttaa.Olen jotenkin jo niin kypsä tähän vuoteen. Ens vuonna saan taas olla ns oma itseni, dieettiläinen. En enää näissä kilomäärissä tunne olevani oma itseni ja tuntuu, että olisin saamassa oman vartaloni takaisin, kun pääsin dieetille. Toivottavasti saatte yhtään kiinni taas tästä meikäläisen ajatuksenjuoksusta. 😀

IMG_20130911_122622Viime dieetiltä

Haluan taas olla kiinteä ja kuuma! Salillakin osaan jo olla itkemättä vatsamakkaroitani, koska tiedän, että teen kokojan duunia niiden eteen ja pian ne ovat jo historiaa. 😀

Jalkaralli <3

Moldiv_1416951786910

Oon ihan taivaissa, kun mun treenit on tällä hetkellä 50% jalkapäivää. Mä rakastan jalkapäiviä. Joku vois sanoa, että teen jotain väärin jos rakastan jalkapäiväiä, mut ei. Jalkaralleissa on sitä oikeeta tekemisen makua. Ja kyllä, mun takapuoli on mun ylpeys ja pakkomielle, eikä yhtään haittaa rääkätä sitä pari kertaa viikossa, päinvastoin. Ja nyt jalkarallia on lähinnä sen takia, että saadaan kulutus korkeelle. Pikkuhiljaa rankempaa ja enemmän pumppaavaa treeniä. Oi, oi oon niin elementissäni taas sellaisessa treenissä! Olihan se ihanaa offilla kun tehtii kuuden toiston sarjoja pidemmillä palautuksilla, kun oikeesti pääsi jo niihin suhteellisen isoihin painoihin. Nyt ei oo todellakaan enää pääpointtina isot painot, vaan se, että hiki virtaa ja kulutus on kovaa. Mua tällänen haastaa hyvällä tavalla enemmän. Tässä jotenkin konkretisoituu se tekeminen. Dieetillä niitä tuloksia näkee ihan joka viikko. Offilla se ei oo niin selkeetä. Tiedän, että hyvinkin pian voi treenitasot alkaa laskemaan ja nälkä kiusaamaan, mutta mun mielestä se on ihan tän kaiken arvosta. Mieluummin pieni nälkä, kuin että saan syödä napani ähkyyn mutta en enää viihdy kehossani.

Kuka on aikoo tehdä uudenvuodenlupauksen ja olla kuumis ensi kesänä? Ja nyt ei keskitytä vaan niihin kiloihin vaan ehdottomasti myös siihen peilikuvaan! Liikuntaa, terveellistä ruokaa ja hyvää, kevyttä oloa.

6883798513_c9b8c240a3

P.S. Koutsi trollaa 😀

Screenshot_2014-12-02-09-35-40-1

 

10 Comments

 1. Marja sanoo:

  Sulla on ihanan pieni ja kiinteä peppu! oon kateellinen! 😀

  • Pauliina sanoo:

   Nyt oot kyllä nähnyt omias! Tää pehvä ei oo meinaan pientä nähnytkään! 😀 😀 eikä sen puoleen kiinteää 😀

 2. annaa sanoo:

  Meikä aikoo! 😀 Mulla ei oo virallista bulkkia ollu, mutta huomaan, että ku alkusyksystä vaihdoin saliohjelmaa niin johan alko tapahtua ja vannon että lihasta on tullu lisää (ainaki kovasti haluan uskoa näin 😀 ), nyt vaa läskii pois kymmenisen kiloa, niin josko ne sieltä kaivautuis esiin! 😉 Pidän itse joulusta, rakastan kynttilöitä ja jouluvaloja ja -lauluja, mutta ne liioin välitä jouluruuasta, paitsi kaloista ja mädistä (ja suklaasta…), mutta en usko, että joulu aiheuttaa ongelmia ruuan suhteen.

  • Pauliina sanoo:

   Jee! 😀 Mahtavaa, kuulostaa hyvältä. Niinpä, ottaa vaikka jouluna tavoitteeksi, että ei ainakaan liho. Tottkai pariksi päiväksi voi joulun jälkeen tulla nesteita kroppaan, mutta se nyt on normaalia. 🙂

 3. milla sanoo:

  Jalkapäivät on parhaita !! <3 tsemppiä diettiin 🙂

 4. taateli sanoo:

  Vähän sama juttu joulun suhteen! Jotenkin nyt ei yhtään tulisi mieleen mennä valtavien jouluruokapöytien eteen sukulaisten luo, kun oma kroppa on vähän kerännyt turhankin liikaa tavaraa itseensä… Mutta ensi kesänä kyllä olen kunnossa, aivan taatusti! Pakko saada ylioppilasjuhliin hyvännäkönen kroppa 😉

  • Pauliina sanoo:

   Oi oi! Itse en pysty katsomaankaan omaa ylppärikuvaani, silloin juuri olin pahimmillani.. pliis älä siis tee samaa virhettä! 😀 Eli sulla on loistava tilanne, koska on noin loistava motivaattori. 🙂

 5. Tiia sanoo:

  Moi! Hei osaatko suositella bia brazilin mallistosta hyviä treenihousuja ja siis kapeella lahkeella. Oon itse 38 kokoa ja aika muodokas, vaikka niit ollaan hirveesti kehuttu niin ne mitkä tilasin niin kuulsi kaikki läpi ja oli tosi epämukavat 😀 ?

  • Pauliina sanoo:

   Eikä, kääk!! Siis suosittelen oikeasti biojen kohdalla menemään kauppaan ja ihan sovittamaan. Oon kans itse todennut, että kaikki niistä ei vaan istu mulle, mutta en oo selvittänyt mallien eroja.. tuntuu, että se on tosi arpakauppaa, että mitkä istuu ja mitkä ei. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *