Viime viikkojen ruokia
12.1.2014
Puhelias salipappa & uudet Bia Brazilin pökät
15.1.2014
Show all

Dirty Looks -klipsipidennykset

Rakastan tuuheita ja hyvinvoivan näköisiä hiuksia.
Valitettavasti itse omaan hyvin tyypilliset suomalaiset hiukset, latteat ja suhteellisen ohuet. Käytin pitkään teippipidennyksiä, mutta kyllästyin jatkuvaan huollossa ravaamiseen ja siihen, kuinka paljon oma hius ja kukkaro pidennyksistä kärsivät. Onneks löysin sitten klipsipidennykset. Tutkin pitkään, että mistä löytäisi parhaat mahdolliset pidennykset, koska vihaan ylikaiken luiruja ja huonokuntoisia pidennyksiä. Harvat ja huonosti istuvat pidennykset eivät mielestäni sovi kenellekkään.
Löysin netistä sivuston Head Kandy. 50cm pidennysten paino on 180g, siinä missa kaikkialla muualla hyvä kun samanpituisett hiukset ovat sata grammaa. Eli siis hiusta on pakkauksessa PALJON!
Ostin sieltä pidennykset kaksi vuotta sitten ja pidennykset ovat olleet kovassa käytössä. Niitä on suoristettu, kiharrettu, pesty, kuivattu, värjätty ja pari kertaa olen nukkunutkin pidennykset päässäni. Alla olevissa kuvissa on nuo vanhemmat pidennykset. Nyt vasta alkoivat sanomaan itseään irti ja tilasin uudet. Plus halusin vaaleammat pidennykset, eivätkä nuo olisi enää vaalentamista kestäneet. Tosin ei mikään pidennyshius kyllä vaalennusta kestä 😀
Yritys on sittemmin vaihtanut nimensä Dirty Looksiin ja tilasinkin sieltä nämä sävyssä iced coffee, pituutena 20-22 eli 50-55cm. Oon aika pitkä tyttö (melkein 170cm), niin diggailen vähän pidemmistä pidennyksistä. Tossa menee kyllä raja, ton pidemmät onkin mun mielestä jo vähän kököt.
Näissä pidennyksissä on hienoa se, että jo yhdessä palasessa on tosi paljon hiusta ja voisin laittaa noista vaikka vaan kolme osaa ja hiukset näyttää hyvältä. Jos laitan kaikki, niin saan supertuuheet hiukset. Viimeksi ostin sellaset, missä oli enemmän osioita ja niissä siis aina vähemmän hiusta, kun näissä. Näissä uusissa on ehkä se huono puoli, että aukee helpommin, koska painaa enemmän. Täytyy selvittää, että onko se vaan jotain alkukankeutta vai pysyvä vamma.. 😀 ja, että opinko siihen jonku kikan, millä ne pysyy satavarmasti kiinni. Vähän laiskasti laitoin noi päähän nyt kun kokeilin noi, ehkä ne sitten pysyy paremmin, kun rauhassa kattoo sen jakauksen kohdan ja tupeeraa siitä ensin hyvin. 🙂
Näissä on myös se hienous, että nää blendautuu omaan hiukseet ihan äärettömän hyvin. Tää sävy (4) ja periaatteessa mustanruskea sopii molemmat mulle tällä hetkellä. Mun tyvi on vielä tosi tumma, mutta silti nää istu kun nakutettu. Ostin myös sellasen pidennysponnarin mutta se taas ei istunu niin hyvin, siinä väriero näky vielä liian selvästi. Täytyy siis kokeilla uudestaan, kun on saanu omaa hiusta vaaleemmaks.
tossa näkyy tota sävyä, toi raita oli aika vaaleeta, mutta toi näihin hiuksiin eloo ja raikkautta
tuossa on oma hius, ilman pidennyksiä
Paketti saapu ihan parissa päivässä, kun tilasin ne. Ainoa, että maksoin Paypal systeemillä ja vetivät aika paljon välistä. Eivät muistaakseni viimeksi ottaneet välistä mitään. Maksakaa siis suoraan kortilla jos mahdollista.
ponnaripidennys
pakkauksessa oli tommonen siisti kokeiluhius, eli pystyi katsomaan, että onko oikeanvärinen, ilman että täytyy avata koko pakkausta!
Mukana tuli myös kunnon ohjeet 🙂
mun ja avokin käsien väriero :’D

2 Comments

  1. Maria sanoo:

    Selasin just sun koko blogin läpi, oli niin hyviä juttuja!! Jään kyllä ehdottomasti lukijaks 🙂

  2. Ihan mahtavaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *