Isä, mulla pullopostia ois
21.9.2017
Kyökkikokeilussa: myskikurpitsa
4.10.2017
Show all

Tehty yhteistyössä Plastiikkakirurgia W:n kanssa

 

Toimivaa ihonhoitoa

Ihoni on haastava, pintakuiva mutta öljyinen. Eli akneen taipuvainen ihotyyppi. Olen vuosia tapellut ihoni kanssa ja vasta viime vuosien aikana oppinut hoitamaan sitä niin, että se ei kovasti reagoisi. Isoimpana juttuna olivat oikeanlaiset pesuaineet, sekä gluteenin jättäminen pois ruokavaliosta. En sano 100% totuudella, että gluteeni aiheuttaa minulle aknea, mutta heti sen poisjättämisen jälkeen ihoni on parantunut ja pysynyt hyvänä ja heti jos syön vehnää, ihoni pamahtaa muutaman viikon kuluttua huonoon kuntoon. Iho uusiutuu neljässä viikossa ja siksi ravinto aiheuttaa ihoon viiveellä.

Söin vehnää elokuussa matkalla ja sen huomaa taas ihostani. Muutenkin vuodenaikojen vaihtuminen eli ilmaston muuttuminen vaikuttaa aina ihooni. Matkalla aurinko ja aurinkovoiteet aiheuttivat iho-ongelmia ja nyt syksy kuivattaa ihoani entisestään. Ihoni kerää äärettömän helposti epäpuhtauksia ja muuttuu herkästi harmaaksi. Ruokavalio, päivittäinen ihonhoito ja muut ihon hoidot tulevat minulle enemmän kuin tarpeeseen.

Plastiikkakirurgia W halusi minut kokeilemaan heidän kolmen kerran kemiallista kuorintaa, eli happokuorintaa. Hoitosarja aloitetaan varovaisesti kevyimmällä hapolla ja seuraaville kerroilla jatketaan vahvempiin, asiakkaan ihon sietokyvyn mukaan. Hoidon tekee sairaanhoitaja Aleksanda Saariniemi. Tarjolla on myös kaikista vahvin happohoito TCA, mutta sen tekee aina W:n kirurgi, Kai Saariniemi.

Tamperelainen perheyritys luottaa ammattimaisuuteen ja luonnolliseen kädenjälkeen

Kyseessä on siis tuore, tamperelainen perheyritys. Kai luottaa työssään siihen, että “tavalliset asiakkaat” saavat luonnollisia tuloksia. Jokainen W:llä työskentelevä on itsekkin “tavallisen” näköinen, eikä botoxia täyteen pumpattu edustukuva yrityksestä. Eli he itse edustavat sitä mihin uskovat.

Heiltä löydät perinteisimmät kirurgiset toimenpiteet sekä injektiohoidot. Saat edulliseen hintaan varmasti laadukasta työnjälkeä. Heidän yrityksen mottonsa onkin ”Affordable Luxury” eli kohtuuhintaista, mutta laadukasta kauneudenhoidon luksusta kaikille.

Mitä happohoito tekee?

Kemiallisilla happokuorinnoilla on useitakin hyötyvaikutuksia kasvojen ihoon. Ihon uusiutuminen nopeutuu, ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin, ihosta tulee kirkkaampi, talineritys tasapainottuu, joten epäpuhtaudet vähentyvät sekä kollageenin muodostuminen nopeutuu, joten ihosta tulee kimmoisampi.

Hoitoa suositellaan nimenomaan rasvaiselle iholle, epäpuhtaalle tai vanhentuvalle iholle tai pigmenttihäiriöille, mutta toimii jokaiselle iholle. Ainoa, jolloin hoitoa ei saa tehdä jos on aktiivinen huuliherpes, raskaana tai roaccutan kuurin aikana.

Hoidon jälkeen?

Ihoa ei saisi enää meikata kuorinnan jälkeen samana päivänä. Saat vastaanotolta post operation rasvan, jota tulee laittaa iholle hoidon jälkeen. Omia kosteutusvoiteita ei siis tule käyttää hoidon jälkeen viikkoon. Iho kuorituu seuraavan muutaman päivän aikana, mutta ainakin itselläni tämä oli hyvin vähäistä. Lähinnä epäpuhtaudet ja ihon ongelmakohdat lähtivät heti kuivumaan pois, eikä niinkään iho itsessään kuoritunut. Ihoa ei kiristänyt, eikä siihen sattunut.

 

Sattuiko hoito?

Allu varoitteli, että hoito voi kipuasteikollaan mennä 1-10 asteikolla kahdeksaan, mutta itselläni se pysyi noin 1-2 asteella. Kasvojani lähinnä kutitti ja niitä olisi tehnyt mieli raapia, mutta tunne ei missään nimessä ollut sietämätön, ei edes ongelma-alueilla. Toki, omaan suhteellisen hyvän kivunsietokyvyn. Toki, en tiedä mitä olisin mieltä kaikista vahvimmasta haposta, mutta nämä hapot ovat olleet todellakin siedettäviä. Happoa pidettiin kasvoilla mieluiten 5-8 minuuttia, mutta heti jos asiaskas tuntisi liikaa epämukavuutta, se ottettaisiin pois ja neutralisointi aloitettaisiin.

 

Platiikkakirurgia W tarjoaa hoidot lukijoilleni -10% vuoden loppuun asti. Muista mainita varauksen yhteydessä Pauliina, niin saat tarjouksen. Lisätiedot hoidoista ja hinnoista löydät TÄÄLTÄ.  

Hoidon voi tehdä yksittäishoitona, mutta on suositeltavaa tehdä hoito kolmen hoitokerran sarjana.

Yritykseen pääset tutustumaan 28.10 järjestettäviin minimessuihin, joissa tehdään mm. livenä huultentäyttö. Kannattaa siis tulla katsomaan ja kuuntelemaan, jos asia kiinnostaa. Tiedossa on myös arvontoja ja satuin kuulemaan palkinnot ja en voi muuta sanoa, kuin että kannattaa tulla osallistumaan. Törkeen hyviä palkintoja tiedossa! Olen itsekkin tulossa paikalle, joten minulta voi kysellä vaikkapa valmennuksista. Muista ilmoittautua tapahtumaan viimeistään 16.10.n info@plastiikkakirurgiaw.fi. Paikkoja rajoitetusti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *