Miten syön ja liikun nyt
10.2.2016
Herätä hiukset talviunilta
13.2.2016
Show all

Herkuttelun himo

Sain kunnian olla mukana hienossa kirjassa. Merja Asikainen on nostanut kissan pöydälle aiheesta ahmisishäiriö. Kirja kertoo monen julkkiksen herkuttelutavat, minun tarinani kaltaisia varoittavia esimerkkejä sekä ihan puhtaasti ahmimishäiriö diagnoosin saaneiden tarinoita.

Photo 3.2.2016 18.26.00

Photo 8.2.2016 15.26.48

Merja oli ihana ja sympaattinen haastattelija ja koin, että hän kertoi tarinani kirjaan juuri oikealla sävyllä. Sen mitä olen oppinut muutamasta haastattelusta on, että joskus se kerrottu tarinani ja haastattelu saattaa muuttua matkan varrella, mutta Merja oli todellakin ammattilainen. Hän ei halunnut pahaa kenellekkään kirjaan osallistuneelle, päinvastoin. Oli ihan mieletön kokemus saada olla osa jotain näin hienoa ja mullistavaa. Tähän päivään mennessä ei vielä ole tarpeeksi puhuttu ahmimishäiriöstä ja en usko, että monikaan siitä kärsivä tajuaa, että kyseessä oli hoitoa vaativa tilanne. Kirja opastaa hienosti, että milloin pitäisi hälytyskellojen soida ja milloin kyseessä on täysin normaali herkuttelu.

Photo 8.2.2016 15.25.00 Photo 8.2.2016 15.25.11

Julkkuja on kirjassa mukana iso liuta ja minä siellä sitten varoittavissa esimerkeiss. 😀 Ei, on hienoa kertoa omaa tarinaansa ja jos edes yhden ihmisen elämään pystyn tällä varoittavalla esimerkilläni vaikuttamaan, niin se on hienoa se. Tarkoitukseni on kertoa, varsinkin nuorille, että aina on toivoa, aina voi päästä ylöspäin. Olen käynyt henkisesti hyvin syvissä vesissä, mutta päässyt sieltä ylös. Aina on mahdollisuuksia tehdä elämästään ja itsestään oikeasti jotain. Itseensä kannattaa uskoa ja itseään kannattaa arvostaa.

Photo 8.2.2016 15.26.27

Kirja ei tuonut minulle maallista pääomaa, eli osallistuminen siihen oli täysin “hyväntekeväisyyden” nimissä. Monelle tarinani on varmasti enemmän kuin tuttu, mutta varmasti se tällä tavoin tavoittaa myös uusia ihmisiä. 🙂

Ihanaa loppuviikkoa <3

2 Comments

  1. Alesya sanoo:

    Heips 🙂 olisi todella mielenkiintoista lukea blogissa sun Ahäiriöstä. Varmasti moni lukija kampailee samasta ongelmasta ja koitaa löytää ulospääsyä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *