Kulunut viikko ja asiaa kotimaisesta maataloudesta
29.12.2014
Vuosi 2014 kuvina
31.12.2014
Show all

Hot fudge

Se on ihan tässä lähellä. Kulman takana.

Kävelen sisään vaikka mieli sanoo muuta. Ihan kuin keholla olisi oma tahto. Kassalla on tuttu tyttö, morjestan ja naureskelen valinnanpaljoudelle. Tiskillä on kaikkea mitä toivoa saattaa. Siis ihan kaikkea. Kylmä-allas täynnä ihania värejä. Jäätelöä, ihan hitosti jäätelöä.

Tekee mieli salmiakkijäätelöä ja karamellijäätelöä. Edellä oleva asiakas tilaa kahden ison pallon sijaan neljä pienempää palloa. Teen samoin. Vaniljaa, salmiakkia, toffeeta, ja vielä joku…. en nyt muista, että mikä.

Mutta se kastike. Sen muistan.

Hot fudge. Toffeekastike, missä on vaahtokarkinpalasia. Koko komeus kruunataan vielä kermavaahdolla ja strösseleillä. Ou mama.

Kävelen liikkeestä ulos tämän majesteettisen teoksen kanssa. Hei, Koutsihan asuu tässä ihan lähellä. Voi ***** toivottavasti en törmää siihen!! Yritän etsiä suojaisaa istumapaikkaa, onhan nyt kuitenkin kesä. Mutta se hiton Koutsi. Saan niin turpaani jos jään kiinni tästä, oon kuitenkin dieetillä.

Ennen kuin ehdin maistamaan jäätelöä, mun herätyskello soi.

Tyypillinen dieetin herkkupainajaisuni. Näin samana yönä myös unta pekoni-aurajuusto-lihapullista, mitä oli tarjolla viimeksi, kun olimme tutuilla kylässä.

Aina kun aamulla herään näistä unista oloni on huojentunut. Se olikin vain unta, itsekurini ei pettänytkään. HUH!

Näitä unia tulee nyt viikottain, milloin jätskistä, milloin karkista.  Ja unen peruspiirre on se, että siinä unessa mua ei muka hittokaan haittaa se, että fuskaan mun dieettiä. Ahdistavaa. 😀

 

Muille tuttua dieetillä? 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *