Rehellinen lataus laihdutuksen aloittamisesta
9.8.2015
Häälöpinää – tuleva hirviömorsian?
13.8.2015
Show all

How to do: juhlameikki

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

File-8.8.2015-22.28.00

 

Itselläni meikin tärkein perusta on pohjustus. Etsi omalle ihotyypillesi sopivin meikkivoide (mieluummin himpun verran liian vaalea kuin liian tumma) sekä sopiva puuteri ja aurinkopuuteri. Itse olen ihastunut tuohon muodikkaaseen meikkisieneen – se todella toimii ja tekee ihosta kauniin näköisen. Tykkään myös lisätä vielä ‘hehkua’ tai kimalletta kasvoilleni. Kuulostaa ehkä kamalalta , mutta maltillisesti toteutettuna toimii. Aurinkopuuterilla teen pienet varjostukset nenääni.

IMG_5603

Itse yleensä sekoitan kahta meikkivoidetta keskenään, jotta meikkivoiteesta tulee aina täydellisen värinen. Varsinkin kesällä se on kannattavaa ja lisää tummempaa meikkivoidetta aina sitä mukaan, mitä ruskettuneempi kesän mittaan iho on.

IMG_5604

IMG_5605Oman BeautyBlenderisi saat NordicFeelistä. 

Seuraavaksi tärkein asia minusta ovat kulmat. Itselleni on tehty kulmien 3D-kestopigmentointi, mutta silti saatan vielä piirtää kulmia, jos muutenkin laitan enemmän meikkiä. Itse en suosi kulmakyniä vaan kulmavärejä. Kannattaa ostaa tarpeeksi “terävä sivellin ja sopivan jämäkkä kulmaväripaletti. Omani olen ostanut Seppälästä. Maksoi varmaan kuusi euroa, mutta on pysyny vuodesta toiseen lempparinani.

Sitten itse meikkiin, eli silmät ja huulet. Muuten uskallan luottaa ihan perus markettikosmetiikkaan, mutta varsinkin luomivärien kohdalla tykkään ostaa laadukkaita tuotteita. Itselleni ei ole loppupeleissä kovin iso sijoitus pistää hieman enemmän rahaa laadukkaaseen luomiväriin, koska se kestää käytössäni kauan. Laadukkaissa luomiväreissä on paljon enemmän pigmenttiä ja luomiväri ei varise. Nyt ehdoton lempparini on Yves Saint Laurentin luomiväripaletti, 09 Fierce Safari. Sillä tein oman juhlameikkini. Paletti toimii myös arkimeikkiin.

IMG_5594

Tällä kertaa käytin valkoista liikkuvaan luomeen ja kulmaluuhun. Myös silmään alle on kiva lisätä vaalea sävyä pientä hehkua tuomaan.

????????????????????????????????????

Tummat sävyt lisään aina suoraan häivytyssiveltimellä. Hennosti luomen “uomaan”. Aina voi sitten lisätä, mutta yhtä helposti väriä ei saa enää pois, joten lisäile maltilla. Eyeliner rajaukset tuovat katseeseen lisää dramatiikkaa.

IMG_5599

Myös huulipunissa luotan laatuun. Tällä kertaa itselläni oli Lancomen tulipunainen sävy, 187 Red my lips. Ja tässä pieni paljastus; rajasin ensin huuleni kulmavärilläni. Siis samalla tummalla sävyllä, jolla kulmanikin piirrän. Musta rajaus tulee häivyttää huolellesi, jotta lopputulos ei ole kökkö. Mutta kaunis ja huomaamaton tumma rajaus tekee huulista dramaattiset ja mielestäni ne muistuttavat näin sävyltään ruusun terälehtiä.

4 Comments

  1. Toi meikki ja sie oot kyl upee :)!

  2. Jonna sanoo:

    Mitä aurinkopuuteria käytät? Tosi hyvän sävynen ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *