Paniikkikohtaus ja liikunta?
3.4.2015
Mielenkiintoa juoksumattotreeniin & pääsiäisen kuulumiset
5.4.2015
Show all

Ihonhoitovinkit treenaajalle!

Tehty yhteistyössä ST Beautyn kanssa ja Ihana beauty loungen kanssa

Olenkin tässä pitkin kevättä valitellut ihoani ja sitä, kuinka kulunut talvi teki sille tosi pahaa. Myös gluteenin jättäminen ruokavaliosta teki kehoon puhdistusreaktion, jonka myötä myös kasvojeni iho meni hetkellisesti huonoon kuntoon. Olen ottanut ihoni kokonaisvaltaisen hoidon nyt todellakin asiakseni ja haluan, että nyt kun ihoni on puhdistunut ja voi paremmin, haluan pitää sen myös tulevaisuudessa mahdollisimman hyvässä kunnossa. Kun iho hikoilee paljon, ei pelkkä puhdas ravinto ja runsas vedenjuonti yksistään enää riitä.

IMG_20150402_171316Koskahan viimeksi olisin ollut kasvohoidossa.. ihosta kyllä heti huomasi eron. Se oli pehmeä ja suorastaan hehkui hoidon jälkeen

Haastattelin ST Beautyn Sonja Tammentietä aiheesta, että kun treenaa ja hikoilee paljon, niin mihin seikkoihin tulisi kiinnittää huomiota varsinkin kasvojen ihonhoidossa?

  • Hyvät ja laadukkaat puhdistustuotteet
  • Oikeanlainen kasvovesi
  • Jos tykkää meikata, niin omalle ihotyypille sopiva värivoide/foundation
  • Ihon säännöllinen puhdistaminen

Kun hikoilee, niin ihon rauhasista erittyy ihon pintaan sekä hikeä etä talia. Huokoset ovat myös hieman enemmän auki, jolloin ulkoapäin tulevat epäpuhtaudet pääsevät helpommin vaikuttamaan ihoon. Myös ihon pintaverenkierto on hikoillessa vilkkaampaa, joten jos iholla on jotain, saattaa se päästä imeytymään paremmin. Paljon hikoilevalle ihon säännöllinen hoito on kaiken A ja O. Aamuin illoin tehtävä puhdistus ja hoitovoiteet eivät yksin enää riitä. Jokaisen hikoilun jälkeen on iho uudelleen puhdistettava ja tuotteen on oltava riittävän tehokas poistamaan hiki ja tali sekä hellävarainen, että sitä voi käyttää useasti saman päivän aikana. Puhdistuksen jälkeen alkoholittoman kasvoveden käyttö on todella tärkeää. Vesi kuivattaa ihon pintaa ja kasvovedellä saadaan ihon Ph-arvo normalisoitua. Hiki ja tali iholla voivat hankaloittaa ihon hengittämistä, joten tästä syystä treenin jälkeen käytetty hoitovoide ja meikkivoide ovat todella tärkeä asia. Ihoa ei saa tukkia öljyillä tms. Tietysti on huomioitava ihon yksillöliset tarpeet, joidenka tunnistamisessa voi kosmentologi auttaa. Jos pitäisi yleistää, niin suosittelisin paljon hikoilevalle tytölle/naiselle maitomaista puhdistusvoidetta, alkoholitonta kasvovettä, ravitsevaa ja kosteuttavaa hoitovoidetta sekä ihotyypin mukaan valittua suojaavaa meikkivoidetta, värivoiteen oltava kevyt, ei öljypohjaan tehty.

BTB13-sarjan puhdistusmaito ja kasvovesi ovat hyvä vaihtoehto myös hikoilevalle. Sarjasta löytyy myös monenlaisia hoitovoiteita, joten jokainen löytää omaan ihoon parhaan voiteen myös varmasti tästä sarjasta. BTB13 värivoide on myös todella hyvä, sillä se on riittävän kevyt. Toki jos haluaa kunnolla peittävän tuotteen, niin tämä ei siihen sovellu yksin vaan tarvitsee consealerin/peitevoiteen erikseen.

IMG_2960 IMG_2961 IMG_2962

ST Beauty sijaitsee Ihana beauty loungessa Tampereella, hallituskadulla Sokoksen takana

Kun treenaa monta kertaa viikossa ja hikoilee paljon, on ihonhoito silloin supertärkeää. Varsinkin jos itse laiminlyön kasvojeni ihonhoitoa, alkaa iho helposti kukkimaan. ST Beautyn Sonja Tammentie tarjosi minulle ihanan hemmotteluhetken ja teki minulle ihoa hellivän kasvohoidon. Minä ainaki myönnän, että unohdan helposti kasvohoitojen merkityksen ihonhoidossa. Nyt sain muistutuksen siitä, että miksi niissä kannattaa käydä. Ihoni ei ole pitkään aikaan ollut näin hyvässä kunnossa. Nyt jos koskaan ei ole mikään ongelma mennä enää salillekkaan ilman meikkiä.

Hoidot tehtiin täysin kotimaisen perheyrityksen BTB13-tuotteilla, joka on täysin suomalainen innovaatio.

IMG_3010

Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä
luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin

Oulun yliopiston tutkijat ovat kehittäneet ihonhoidollisen BTB13-molekyylin ja osoittaneet sen suojelevan iho- ja kantasoluja haitallisilta happiradikaaleilta sekä aktivoivan solujen toimintaa.

Tuotteella tehdyissä hoitokokeissa saadut tulokset ovat olleet rohkaisevia. BTB13 on ikääntymistä ehkäisevä kosmeettinen valmiste, joka on osoittautunut tehokkaaksi anti-age valmisteeksi. Sen teho on yllättänyt monet ammattilaiset, sillä jo ikääntyneen ihon anti-age -hoito on haastavaa.

Anti-Age hoidon lisäksi BTB13 seerumia ja hoitotuotteita käytetään myös iho-ongelmien hoidossa. Moni erittäin kuivasta ja herkästä ihosta kärsivä on löytänyt avun BTB13-tuotteista.

BTB13 on myös suosittu hoito esteettisen kirurgian jälkihoidossa, jossa kutinan esto sekä ihon nopea uusiutuminen on oleellista.

BTB13 on laajasti patentoitu ja sille on myös myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).

(Lainattu sivuilta Naviter.fi)

IMG_2994

IMG_3001Mukaan tarttui myös Ionithermie kiinteyttävä voide. Itse sivelen sitä suihkun jälkeen mm. reisiin, ‘alleihin’ ja vatsaan

Nyt BTB13 kasvohoidot tutustumishintaan! 

Huhtikuun ajan hoidot erikoishintaan!

60€/hoito (norm 98€)
 
BTB13 Anti-Age Kiinteyttävä ja korjaava kasvohoito
 
tai
 
BTB13 Kosteuttava ja korjaava kasvohoito

ST BEAUTY / Hallituskatu 7 / 33200 Tampere / Puh. 0400 544 303

stb.hoitola@gmail.comwww.stbeauty.fi

www.ihanabeautylounge.com

www.varauksesi.fi/ihana

2 Comments

  1. Minkä pituset sun ripset on? Ihan mielettömät! Tossa ekassa kuvassa aloin oikein katsomaan että nehän yltää kulmakarvoihin, hihi 🙂 Kauniit on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *