Tarinani
23.10.2013
Show all

Intro

Moi!

Olen Pauliina, 24-vuotias naisenalku.      
          

Vielä 2009 painoin 106kg.

Nyt painan 64kg.

Se, miten päädyin tähän ja saavutin tämän, ei ole niin vaikeaa, kuin ajatella saattaisi. Tai no, on ja ei. Kaikki on kuitenkin niin pitkälti siitä omasta pääkopasta kiinni… nälkä, kipeät lihakset yms ovat vain fyysisiä oireita ja ne kestää, mutta mieliteot, motivaationpuute, paineensietokyky, stressi.. niiden kanssa onkin vaikeampi kamppailla.

En ole personal trainer tai koulutettu ravitsemusterapeutti, joten sanaani ei kannata uskoa kuin pyhää kirjaa, mutta väittäisin, että aika paljon tietotaitoa on hihaani tarttunut tämän matkan varrella. Ja taustajoukkoihini kuuluu kylläkin erittäin taitava personal trainer.

Kerron  teille oman tarinani ja näytän teille tuloksia, mitä itse saavutan edelleenkin. Toivon, että tämä toimii motivaationa ja jos joku teistä taistelee painonsa kanssa, saa myös uskoa ja luottamusta itseensä ja uskaltaa lähteä yrittämään muuttaa elämäntapojaan.

En keskity vain ns. pinnalliseen puoleen, vaan myös henkiseen. Korostan henkistä hyvinvointia ja onnellisuutta. Laihtuminen voi olla kropan lisäksi myös mielelle hyvinkin raskasta. Pää ei ymmärrä muuttuvaa kroppaa ja kehut muuttuvasta ulkomuodosta saattavat ainakin aluksi hämmentää. Toiset kehuvat, toiset heittävät katkeria kommentteja. On oltava itsevarma ja pysyttävä päätöksensä takana. Toiset neuvovat ja hyysäävät, siihenkin on totuttava. On myös lähipiirillesi hassua, että olemuksesi muuttuu.

Sitten löytyy myös niitä, ketkä eivät usko sinuun ja voimiisi. Sellaisiin ihmisiin ei kannata tuhlata sekuntiakaan.

                                                                           2009

                                                                               2013

nykykunto:
sukat <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *