Siivoamista ja superfoodeja
16.11.2013
Valokuvausta
19.11.2013
Show all

Kaalipata ja pelottavat maisemat

Toisten kauhu, toisten herkku. Oikeintehtynä kaalipata on mun mielestä ihan suuuuperhyvää. Ja lisäksi terveellistä 🙂

Kaalipata kannattaa maustaa hyvin, suolaa ja vaikkapa lihaliemikuutio. Porkkanat sopivat pataan mainiosti. Normipataanhan tulee siirappia, itse käytin vähän tuota ruokosokeria.

Kuvia viikon varrelta

 kanasalaattia
Lasagnepastaa:

Plus jauheliha. Mahottoman hyvää. Oon aina tykänny tosta lasagnen valkosesta soossista 😀 Ni ajattelin kokeilla sitä ihan sellasenaan pastakastikkeena. Nää on näitä mun eksoottisia kokeiluita. Näyttää kauheelta, mutta älä anna sen hämätä!

Lenkillä koin pelottavia maisemia!

and the scariest of all..
mun väsyny lenkkinaama. Nooh, oli pakko ottaa kuva, kun kerranki laitoin edes vähän ripsaria lenkille 😀
 onneks aurinkokin pilkahti kuitenkin esiin 🙂

Ensimmäinen viikko vedetty uutta ohjelmaa ja fiilis on hyvä. Lenkit tekee tosi pirteiks ja raikas ulkoilma tekee hyvää. Salitreeneissäkin on taas se ihana uutuudenviehätys ja uudella innolla tekee sarjoja. Ja taas sai todeta sen, että kuinka kertakaikkiaan nero Koutsi on noitten ohjelmiensa kanssa. Ne ei vaan rakenna lihasta, vaan on myös mielekkäitä ja mielenkiinto pysyy koko treenin ajan.
Nyt keskitytään yhteen lihasryhmään kerrallaan ja treeni on nopea mutta erittäin intensiivinen. Näin jaksaa pusertaa siihen kaiken kapasiteettinsa ja antaa joka treenissä kaikkensa. Ja toimii varsinkin näin, kun ensimmäistä kertaa on erikseen esim etureidet ja takareidet, niin ei tule uskonpuutosta ja kunto ei lopu kesken. Ei siis lähdetä liian suurille vesille. Vaikkakin esim etureisipäivänä oli oksennus aika lähellä 😀 Veti niin hapoille.

IIIIK!!! Sunnuntaina näin vielä pukin ja pääsin kertoon sille, kuinka kiltti oon ollu. Sormet ristiin, et se usko mua. Kauhee, se on jo nyt ihan väsyny.. se osti energiajuomaa.. :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *