Mieheni on stailistini
20.11.2015
Moshpit ja kaljaa silmässä
23.11.2015
Show all

Kauneus, terveys & räppi

Olin tällä viikolla kuvailemassa ihan huisia juttua! Siinä oli mukana mun ihana mummuni ja ei tule varmaan mun lukijoille enää yllätyksenä, että mun molemmat mummut on mulle todella tärkeitä ja rakkaita. Nyt mukana olis siis äidin äiti, kohta 85-vuotta täyttävä teräspakkaus! <3 Kun mua ja mun mummia pyydettiin tähän mukaan, niin en miettinyt hetkeäkään ja onneksi mummikin oli ihan fiilareissa. Joulukuun Kauneus & Terveys -lehdestä sitten selviää, että mitä me kuvailtiin.

Ja jee, mennään huomenna sunnuntaina pitkästä miehen kanssa ulos ja vieläpä KEIKALLE. Jenkkiräppäri Yelawolf tulee Suomeen ja oon enemmän kuin fiiliksissä, että päästään näkemään se. Ja kyllä, meidän koira on nimetty juurikin tämän räppäri mukaan, eli sen verran fanaattisia tästä hepusta ollaan! 😀 Tulee niin superkivaa, että en malta edes odottaa. Nähdään samalla myös mun siskoa, joka asuu Helsingissä. Ihanaa. Ihan kuin joulua odottaisi! 😀

Ihanaa lauantaita! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *