Date Night @Huber
10.5.2015
#Maanantainperkele
12.5.2015
Show all

Kauniit, pyöreät olkapäät

Vasta kun sain valmentajan käyttööni, tajusin sen, että miten rakennetaan kauniit käsivarret. Ennen tein enimmäkseen pelkkää haukkaria, ehkä yhden tai pari olka- ja ojentajaliikettä. Nyt olen huomannut, että melkeinpä tärkein elementti kauniiden käsien rakentamisessa on olkapäät. Sen jälkeen tärkein on melkein  ojentajat ja vasta viimeiselle sijalle asettaisin haukkarit. Mutta yhdessä nämä kolme tekevät kauniit kädet.

Olkapäiden kuningasliike on ihan perus olkapääpunnerrus. Itse en ole sitä jännitysniskojeni vuoksi hetkeen tehnyt, mutta ihan perus vipareilla saadaan olkapäistä kauniit. Myös takaolkapäät tulee muistaa treenata.

Vipareissa eli vipsukoissa toimii loistavasti ihan perus sivulle, eteen jaa taakse vipsuttelut. Liikkeet voi tehdä joko yksittäisinä sarjoina, eli eteen 3 sarjaa, sivulle 3 sarjaa jne. Tai sitten kaikki putkeen supersarjana (sivulle 15, eteen 15, taakse 15, minuutin tauko ja uusiksi, minuutin tauko ja uusiksi)

Sivulle

IMG_4341 IMG_4343 IMG_4302

Eteen, painot tuodaan samalla tavalla alhaalta, painot vain noin päin ja reisien edestäIMG_4303

Taakse. Tämän voi tehdä myös maaten, istuen tai facepullina. Itse pidän eniten tästä. Löytääkseen oikean kulman, voin otsan laittaa tuolinselkää vastenja nojata siihen.

IMG_4306 IMG_4308

 

Yksi ekstraliike vielä!

IMG_4310 IMG_4314

Tadaa, olkapäitä voi treenata myös tässä hanurikoneessa!

Mahtavaa maanantaita!

Patu <3

4 Comments

  1. m sanoo:

    Voi että mua nauratti sun vipsukat. 😀 En ole ennen kuullut kenenkään käyttävän tuollaista nimitystä! Kiitos maanantain piristyksestä, todellakin jää toi sana käyttöön (siis jos pystyn sen ilman tyrskähtelyä vielä joskus lausumaan!). Menee tosin ihan hukkaan hyvä termi, kun en Suomessa asu, mutta voinpahan itsekseni sitä hokea ja ilostuttaa suomikavereita. 😀 <3

  2. Hehe uus juttu toi pakarakone-olkapää :D. Supersarjat on kyl iha killereitä olkapäille :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *