Stressin 101
10.5.2016
Miksi kesä on hyvää aikaa laihduttamiselle
17.5.2016
Show all

Aaaah, ensimmäinen kouluvuosi Proakatemialla on nyt purkissa. Ammattikorkeakoulua takana nyt siis 2 vuotta ja jäljellä enää 1,5 vuotta. Aika menee loppujen lopuksi aivan järkyttävän nopeasti! Viimeisin kouluvuosi on ollut äärettömän raskas, niin koulun itsensä takia kuin oman henkilökohtaisen elämänikin takia. Ensimmäinen lukukausi eli syksy meni surullisissa merkeissä, kun hyvästelin mummini. Juuri ennen koulun alkua sain heinäkuussa kuulla mummin haimasyöpädiagnoosin ja mummi nukkui pois kaksi päivää ennen joulua. Lokakuusta tuohon mummin kuolemaan asti vietin lähestulkoon joka päivä mummin luona saattohoidossa. Stressi, suru ja suoraan sanottuna ahdistus kasvoi niin suureksi, että menetin yöuneni. En muutamaan kuukauteen nukkunut juuri ollenkaan. Tammikuussa oli hautajaiset jonka jälkeen päätin keskittyä taas kouluun ja kiriä koulujuttuja kiinni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pistin nyt keväällä myös oman toiminimen pystyyn, koulussa aloitin yhden ison projektin ja sain arjen sujumaan todella hyvin. Oikeastaan ainoa, mikä harmittaa on se, että treenit eivät stressin takia oikein kulkeneet.

Nyt kuitenkin on alkoi koulusta kesäloma ja saan kuin saanki nyt keskittyä ihan satasella omaan treeniini. Odotan myös jännityksellä, että nettisivuni valmistuvat (ehkä jopa tällä viikolla) ja saan aloittaa kesän valmennukset. Kesällä on siis vain kaksi asiaa, joihin saan keskittyä; oma treeni sekä valmennukset. IHANAA!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ananasta ja kanaa <3

Valmennettavia en ota mieletöntä määrää ja syksyllä koulun ohella joudun senkin vähän pienentämään, jotta pystyn keskittymään kouluun ja valmistumiseen. Olkaa siis tarkkoina kuin porkkanat, jos haluatte minut valmentajaksenne. Tulen myös erityisesti panostamaan etävalmennukseen, jotta myös muutkin kuin Tamperelaiset saavat halutessaan minusta valmentajansa. Teen myös yksittäisiä ohjelmia, jos ei vielä varsinaista valmennusta halua. Tein palveluni ja tuotteeni sellaisiksi, että siellä varmasti on jokaiselle jotakin. Tein edullista pakettia ja intensiivisempää valmennuspakettia, jossa tietysti hinta on luonnollisesti hieman korkeampi. Ja, aina voi neuvotella kanssani ja voimme suunnitella juuri asiakkaalle sopivimman paketin, jos valmispaketeista ei löydy mieluista. Mutta kun nettisivuni valmistuvat, pääsette näkemään, että mitä olen suunnitellut. 🙂

Olen tällä hetkellä myös itse itseni valmentaja. Oman valmentajani kanssa meillä menivät keväällä aikataulut niin ristiin, että emme päässeet kunnolla suunnittelemaan ohjelmiani. Päätinkin, että kokeilen siipiäni ja teen itse itselleni myös treeniohjelman. Tällä viikolla aloitan omien ohjelmieni noudattamisen. Tiedän, että itsekkin tarvitsen edelleen itse treeniin tsempparin, koska itse kuitenkin päästää itensä liian helpolla. Varsinkin meillä naisilla on helposti se, että pää ei kestä kovaa treeniä ja sitä rautaa pelätään ihan liikaa. Oma valmentajani on ihan huippu siinä, että minusta saadaan treeneissä kaikki irti! Se on hullun hommaa, mutta silti niin siistiä.

IMG_7218

Ihanaa alkanutta viikkoa <3

4 Comments

  1. Karoliina sanoo:

    Voimia sinulle Pauliina!<3 Itsekin kamppailen opiskelujen kanssa kun venyy ja venyy ja tuntuu etten ikinä saa sitä ammattia. Mutta sinnillä eteenpäin.
    http://ahmiminenongelmana.blogspot.fi/

  2. miu sanoo:

    Ootko ikinä kokeillu strarting strenght-ohjelmaa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *