Opiskelijalle kouluvaatteita alehinnoin (sisältää alekoodin)
20.8.2015
Toimiva persoonallisuustesti
23.8.2015
Show all

Koulu alkaa maanantaina ja jännittää ihan sikanaamaristi koska aloitan nyt tavallaan jälleen ihan uuden koulun. Ensimmäinen vuosi meni siis ns. peruslinjalla ja nyt aloitan Proakatemiassa opinnot. Proakatemia on monille varmasti aika uusi käsite ja tuttavuus, joten tässä linkki Proakatemian sivuille. Suosittelen Proakatemiaa kaikille kaltaisilleni. Jos tekeminen kiinnostaa ja haluat mieluummin oikeasti päästä käytännössä oppimaan asiat, etkä päntätä nenä kiinni kirjassa, niin Proakatemia voisi olla sinun juttusi. Proakatemia on haastaa opiskelijat juuri oikealla tavalla ja antaa ihan mielettömät valmiudet työelämään. Vaikka Proakatemian linjaus on yrittäjyys, niin se ei ole mitenkään kiveen kirjoitettu, että sen jälkeen pitäisi alkaa yrittäjäksi. Oliko noin kuusi kuudestatoista, jotka akatemista alkavat yrittäjiksi, ellen ihan väärin muista. Mutta katso tuo linkki jos alkoi kiinnostamaan! 🙂

Itselläni on sellaiset odottavat mutta jännittyneet fiilikset, koska tietää, että seuraavat 2,5 vuotta eivät tule olemaan helppoja mutta mitään hyvää tunnetusti ei saa ilman kovaa työtä. Iiks! 😀

Koulu vaihtaa nyt ihan fyysisestikkin paikkaa ja sijaitsee Tampereen keskustassa, joten joudun luopumaan kermaperseilystä eli autolla kulkemisesta. Nyt siis fillari alle ja talvella sitten kävellen tai bussilla. Mutta se toi heti mukanaan yhden ongelman; eväiden kuljetus. Jos koululla joutuu olemaan pitkiä päivän, tarvitsen eväät mukaan ja niin, että ne voivat olla koko päivän mukana ja silti pysyvät tuoreina. Minulla on Sicpack Fitnessin olkalaukku, mutta koen sen ehkä vähän hankalaksi jos kuljen pyörällä. Plus en ole mitenkään erityisen vakuuttunut merkin laadusta. Nytkin mm. molemmat kylmäpussukat ovat minulla rikki ja laukun sisältö muutenkin revennyt muutamasta kohtaa. Ja laukussa on hyvin vähän tilaa muille tavaroille, kuten esim. koulukirjoille tai läppärille. Tarvitsin siis kylmälaukkurepun, jossa eväät säilyvät kuitenkin yhtä hyvin kuin sixpackin laukussa.

Muistelin, että kuumaakin kuumempi Sievisen Sara hehkutti joskus instagramissaan kylmälaukkureppua ja päätit kysäistä häneltä, että mistä hän repun osti. Itse kun olin jo selannut ensin netin läpi kaikista repuista ja mieleistä ei vain löytynyt. Useimmat ovat vain perus kylmälaukulla varustettuja, mikä tarkoittaa sitä, että eväät pysyvät kylminä vain noin tunnin tai pari. Sixpackin reppu taas maksaa n. 270€ ja painaa jo itsessään 5,5kg.

Sara vinkkasi merkin Fitmark ja vielä, että kun tilaa sivustolta Fitmark.eu, niin säästyy tullimaksuilta. Ja huom! kaikki fitmarkin reput eivät siis ole eväiden kuljetukseen, eli kannattaa heti yläreunasta mennä osioon mealmanagement.

Tilasin repun alkuviikosta ja perjantaina se tuotiin kotiovelle. Reppu maksoi 99€ plus otin vielä ylimääräisen pienemmän kylmälaukun ja kaupanpäälle sain vielä kaksi purkkia. Kaikki oli yhteensä 129€. Repun otin punaisena, koska musta väri oli loppunut ja pinkkiä en halunnut. Ihan jo siis senkin takia jos mies joskus haluaa lainata reppua. 😀

IMG_6210

Tilasin siis vielä lisäksi toisen tuollaisen pikkulaukun, mikä on vain pelkkä kylmäosio. Periaatteessa olisin voinut vain ostaa sen ja pärjätä pitkälti sillä. Mutta nyt sen saa vaikkapa laukkuun mukaan jos tarvitsee päivän aikana enemmänkin ruokia. Tuossa repussa on siis itsessään tilaa vain kahdelle muoviboxille.

IMG_6214

Tähän mennessä olen hyvin vakuuttunut repusta. Nyt täytyy vielä katsoa, että kantaako se lupauksensa ihan käytännössä.

IMG_6221

IMG_6207 IMG_6222

Reppu on todella tilava! Sinne mahtuu hyvin vaikkapa koulukirjojen lisäksi vaikkapa treenivaatteet.

IMG_6227Havainnoillistan repun tilavuutta tuolla 2L pullolla. 😀

Tää oli mainio löytö! Kiitos hurjasti Sara! <3

Loppun vielä tarjous parturi-kampaamo Royl Lookkiin! Kävin eilen Heidillä peittelemässä mun juurikasvua ja se halusi antaa taas uuden tarjouksen mun lukijoille! Eli elokuun viimeisen viikon ajan KAIKKI palvelut -50%. Tarjous voimassa siis vain viikon 35 ja nopeat syö hitaat. Muista mainita blogini varauksen yhteydessä, jotta saat alennuksen. 

Royal Look

Perkiöntie 55
Pirkkala
045 6103411

 

6 Comments

  1. Hanna sanoo:

    Heips! Tekeekö sun valmentaja vielä niitä etävalmennuksia? 🙂

  2. Outi Karita sanoo:

    No on kyllä näppärä reppu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *