Uudenvuodenlupaus lunastettu! :D
18.5.2016
Oma treenini ja ruokavalioni
24.5.2016
Show all

Sisältää kaupallisia linkkejä

On olemassa yksi farkkumalli yli muiden – Dr Denimin Lexyt.

Materiaali ei ole maailman kestävintä, mutta hintaansa nähden (alle 50€) farkut ovat aivan loistavat. Minulla joka tapauksessa farkut kuin farkut kuluvat aika pian, koska omistan isot reidet. Housut siis enemmin tai myöhemmin kuluvat haaroista, maksoivat ne sitten viisikymppiä tai kaksisataa.

Lexyjen vyötärö tulee juuri oikealle kohdalle ja housut antavat juuri tarpeeksi periksi. Eivät kuitenkaan liikaa, ettei pehva näytä ihan hiekkasäkiltä.

P5200431

Kurvikkaan farkkupylly

Istuvien farkkujen löytäminen näin isolla pyllyllä ei ole maailman helpoin tehtävä. Ja kuten olen monesti todennut, kurvikkaana on vaikea löytää istuvia vaatteita. Kun pylly on ihan eri kokoa kuin vyötärö, pitää vaatteiden olla aika vartalonmyötäisiä. Jos laitan päälleni liian kaapumaisia ja liikaa yläkroppaa ja pienintä kohtaani, eli vyörätöä peittäviä vaatteita, näytän helposti isommalta kuin olen.

P5200445

P5200464

Itse tykkään todella paljon mun isosta ahterista. Tykkäsin siitä jo kauan enne kuin isot ahterit oli vielä muotia. Ja haluan pukea sen sellaisiin farkkuihin, jossa se saa elää ihan omaa elämäänsä vapaasti. Eikä puristua liian tiukkaan farkkuun ja elää elämäänsä pannukakkuna. FREE THE NIPPLE BUTT!

P5200429

P5200444

Mitkä ovat teidän lempifarkut? 

FARKUT TÄÄLTÄ (minulla kokoa L)

PAITA TÄÄLTÄ (minulla kokoa M)

6 Comments

  1. emmakaisa sanoo:

    Oot kuumis <3

  2. monttuli sanoo:

    uu mikkä muodot 🙂 kerro mullekkin miten saan pyöreää muotoa peppuun:D

  3. Jenni sanoo:

    Mites toi tissiosasto? Itellä kun on iso varustus edessä, niin paitoja on vaikee löytää. Ne mitkä menee nätisti vyötäröltä, ei mee kiinni tissien kohdasta. Oisko jotain vinkkejä, mistä sais isotissiselle hyviä paitoja? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *