Miltä tuntuu kun kroppa tekee muutosta parempaan?
10.4.2015
Slimfit kollarit muodokkaalle naiselle
12.4.2015
Show all

Laihduttajan ruokatärpit

Hyvät rasvat

IMG_3122

 “Hyvät rasvat ovat vähän kuin autossa öljy.” -Valkku

Vihreä tee

IMG_3134 IMG_3137Vihreä tee tunnetusti boostaa aineenvaihduntaa ja sillä on myös monia muita tutkittuja terveysvaikutuksia. Itse suosittelisin Vihreä tee -kapseleita.

Kuitupitoiset tuotteet

IMG_3135Kuitu pitää näläntunteen pidempään kurissa ja vatsakin toimii paremmin jos muistaa syödä kuitupitoisia tuotteita (täysjyvätuotteet).

Lohi & kasvikset (etenkin kaikki vihreät kasvikset)

IMG_2834

Chili & mausteet

Tulinen ruoka boostaa aineenaihduntaa ja hyvin maustettu ruoka tekee olosi kylläisemmäksi. Mausteita saa ja kannattaa käyttää! On ihan tutkittu, että mauton ruoka ei poista näläntunnetta yhtä tehokkaasti, kuin hyvin maustettu ruoka. Mausteissa kannattaa suosia mahdollisimman luonnollisia mausteita, kuten valkosipulia, pippuria, rosmariinia jne (eikä esim. aromisuolaa tms)

Kevyt liha ja proteiini

Kun laihduttaa, kannattaa pitää huolta siitä, että saa tarpeeksi proteiinia ruokavaliostaan. Marinoimaton kana ja kevyt jauheliha ovat aina varmat valinnat! Jätä kuitenkin paljon sokeria sisältävät “proteiinirahkat” kaupan hyllylle. Ihan perus maitorahka toimii parhaiten jos rahkaa haluaa syödä. Sekoita mukaan vaikka marjoja. 🙂

Ananas, mansikka & selleri ja muut diureetit (eli nestettä poistavat)

Nestettä poistavat tuotteet keräävät ylimääräisen pöhön kropasta. Tämä ei siis ole varsinaista laihtumista, vaikka kiloja saattaakin lähteä. Valkoiset jauhot, sokeri, liian vähäinen liikkuminen ydistettynä roskaruokaan keräävät kroppaan helposti ylimääräistä nestettä. Muista juoda paljon vettä jos juot kahvia tai teetä, syöt ananasta tai selleriä. Mansikan lisäksi toki myös muut marjat on erittäin hyvä juttu laihduttajan ruokavaliossa.
IMG_3138

Jee, mun Elloksen tuotteet saapuivat! Tilasin vähän lisääkin juttuja, tällä kertaa sisustustavaraa. Niistä myöhemmin lisää. 🙂

IMG_3112

IMG_3107Parinkympin kenkiä!

IMG_3111Ja tyynyliina, jossa on aikas hyvä sanoma. 🙂

Elloksen sivuille pääset suoraan TÄSTÄ.

 

 

2 Comments

  1. ulla sanoo:

    Just ostin tuota kookosöljyä. Herkuttelen sitä sitten puuron kanssa 🙂 😛 Ekan kerran huomen aamuna 😛 .. niin moni kehunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *