Leipomisia (varoitus! herkkuja!)
9.12.2013
Rentouttava viikonloppu
11.12.2013
Show all

Leader

Elikkäs silloin kun aloitin laihduttamaan, aloitin tämän homman ateriankorvikkeilla. Nyt siis kun oon tehny tätä jo monta vuotta ja kasvatan lihaksia, arvostan oikeeta ruokaa, mutta laihdutuksen alussa koin noi ateriankorvikkeet erittäin hyviksi. Mahalaukku pieneni, ruokahimarit hävis ja tuli vähän semmosta suhteellisuudentajua siihen omaan syömiseen. Että “hei, mä pärjään tälläselläkin määrällä, niin ei mun tartte vetää niitä rekkamiehenannoksia”. Paino lähti tippumaankin todella nopeesti. Söin ateriankorvikkeita eräs kesä n. 2kk ja painoo tippu n. 12kg.. siitä tää koko mun homma lähtikin. Sitten opettelin vaan syömään oikein ja jatkoin laihduttamista ja ihan oikeella ruoalla. Noi ateriankorvikkeet sai mulle sen sysäyksen tähän hommaan.

Mainitsin asiasta silloin siinä mun iltalehden ‘Viikon laihduttaja’ -jutussa ja Leaderin edustaja ottikin muhun hyvin pian yhteyttä ja kyseli, että mitä ateriankorvikkeita käytin. No heidänpä juuri! 😀 Eihän sitten tässä muu auta kun lyödä viisaat päämme yhteen ja kertoa muillekin tästä hommasta. Ihan siis mahtavaa, jos pääsen kertoon mun tarinaa muille ja auttaan muita motivoituun laihduttamisessa. Ihan mahtavaa!

Oon kokeillu kaikki ateriankorvikkeet läpi ja ei ole Leaderin Easy Diet – systeemiä voittanutta. Ja täten oon erittäin otettu, jos saan olla tän tuoteryhmän mainoskasvona. En vois ikinä mainostaa sellasta tuotetta, minkä takana en seisois 100% ja tää tuote anto mulle sen alkusysäyksen tähän hommaan ja tässä sitä ollaan, että on vähintä mitä voin tehdä, jos saan kertoa muillekin tästä tuotteesta.
Ateriankorvikkeetkin usein leimataan huonoiksi tuotteiksi, mutta jos niitä käyttää maltillisen ajan ja oikein, minusta ne ovat vain hyväksi. Kaikki tahtovat nopeaa laihtumista. Ja näillä se saadaan aikaan. Pidemmällä tähtäyksellä nopea laihtuminen ei ole hyväksi, mutta alussa se tuo rutkasti motivaatiota ja pistää homman käytiin. Alussa jos paino ei ala heti tippumaan, on suuri riski heittää hanskat tiskiin ja mennä takas sinne mäkkärin jonoon.

Leaderi rulaa! 🙂

Kiitoksena yhteistyöstä lähettivät minulle mm. tuollaisia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *