Alpakoita ja grilliananasta
1.7.2015
Pöhö pois! – Nestettä poistavat ruoka-aineet
3.7.2015
Show all

Lisää tehoa treeniin!

Tarvitsetko lisää pumppia treeniin? Lihakset saadaan maksimaaliseen kasvuun kovalla treenillä ja optimaalisella ravinnolla. Lihastenkasvatus vaatii proteiinin ja hyvien rasvojen lisäksi myös sitä paljon kammoksuttua hiilaria. Hiilari auttaa jaksamaan, parantaa unen laatua ja edistää palautumista.

Jos pelkäät hiilareita, kannattaa ne ajoittaa suosiolla silloin treenin ympärille. Osa jopa itse treenin aikana nautittavaksi. Kyllä, treenin aikana. But how, shall I ask. Well.. Vitargo! Tuo hiilarijumalten nektari.

IMG_5341Vitargo Fitnesstukusta (kaupallinen linkki)

Vitargo antaa lihaksille nopeasti energiaa eli treeneihin saa hurjasti lisää pumppia. Toki, tässä kuten muissakin ravintoon ja treenaukseen liittyvissä asioissa, kaikille ei välttämättä jostain syystä sovi hiilari kesken treenin, joten tämäkin on parasta itse kokeilla. Itselleni Vitargon olen huomannut tuovan lisää kestävyyttä treeniin ja palautuminenkin tapahtuu Vitargon avulla tehokkaammin.

IMG_20150613_094654Kreatiini & Glutamiini (kaupalliset linkit)

Jos haluaa tehdä palkkaristaan optimaalisen, kannattaa valmiit hiilariprotskusekoitukset jättää kauppaan ja sekoittaa Vitargo korkealaatuisen proteiinijauheen kanssa. Sekaan vielä kreatiini ja glutamiini ja täydellinen palkkari on valmis!

IMG_4741

Ja eiku reenaa!

Pus, pus

-Patu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *