Kuka sinä olet sanomaan?
6.10.2016
Elämän vesillä
23.10.2016
Show all

Maailman risteyksessä

Maailmani on nyt risteyksessä. Suuressa risteyksessä, josta voin valita joko oikean tai väärän tien. Pahojen asioiden tapahtuminen ei ole loppunut isäni kuolemaan. Nyt maailma on todella päättänyt koetella minua.

Koen, että maailma antaa sen verran, mitä kukakin jaksaa kantaa.

Olen leijona, tunnen sen. Tämä on se hetki, joka tekee minut. Tunnen uuden elämän läsnäolon. Tunnen vahvasti sen, että olen tulemassa minuksi. Vahvaksi yksilöksi. Olen jo tähän mennessä elänyt monta elämää, mutta viimein olen pääsemässä siihen elämään, jota minun on pitänytkin elää.

Tämä on se elämäntilanne ja hetki, josta tulen vielä joskus kirjoittamaan kirjan. Tiedän, että tämä tulee jälkikäteen katsottuna olemaan elämäni tärkeimpiä risteyksiä ja opetuksia. Tulen kiittämään itseäni, että kävelin läpi tulen. Tulen kiittämään itseäni, että jaksoin kantaa itseni yli vaikeiden hetkien. Kuten olen sanonut, olen soturi.

photo-28_fotor

Olen menettänyt kahden viikon sisällä kaksi itselleni tärkeintä ihmistä. Toinen oli elämäni suurin tragedia ja toinen irtautuminen kahleista.

Luulin, että olisin yksin. Mutta olen löytänyt läheltäni enemmän ihmisiä kuin olen tätä ennen nähnyt. Minulla on ihmisiä, jotka todella rakastavat minua. Ja voi luoja minä rakastan heitä. Minulla on lähellä välittämistä ja rakkautta. Olin monta vuotta yksinäinen ja nyt en enää yhtään. Nyt olen vahva, rakastettu ja voimakas. Yksinäisyys on valinta ja ihminen voi olla yksinäinen vaikka lähellä olisi ihmisiä. Ja yksin oleva ihminen voi kokea vain olevansa vapaa, ei yksinäinen.

Uusi maailma odottaa, uudet seikkailut odottavat. Isä tulee ohjaamaan minua oikeaan suuntaan. Isä tulee aina olemaan läsnä. Olen saanut maailman parhaimman suojelusenkelin. Isä pitää huolta pienestä tytöstään. Isä suojelee pahoilta ihmisiltä. Isä minussa on sinun voimasi. <3

Kolme menetystä yhteen vuoteen on jo hieman liikaa. Mutta edelleen uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Tämä on minun elämäntarinani ja tämä hetki on tärkeä. Tämä hetki tekee minusta minut,  jumalattoman voimakkaan ja uskomattoman itsenäisen naisen.

Hear me roar. 

12 Comments

 1. ida sanoo:

  You go gir, oot vahval! <3 Mä en oo jaksanut hetkeen kommentoida täälä blogin puolella, seurailen vaan snäpissä. Mut sä oot kyllä huikee tyyppi! Ja mulla on jotenkin hirveen ikävä sun snäppäilyä, siis sellasta mitä se oli ennen näitä koettelemuksia sun henkilökohtaisessa elämässä. Toivottavasti jatkat samalla linjalla sielläkin puolella sit ku sen aika on 🙂

  Mulla on pieni aavistus tästä toisesta menetyksestä tai siitä mihin tää toinen asia liittyy, ollut jo pienen hetken, mutta kerrot tarkemmin jos kerrot, sit ku oot ite valmis ja jos tilannetta haluat avata. 🙂

 2. Jenni sanoo:

  Sun viimeaikaiset kirjotukset on ollu tosi koskettavia <3 Toivon sulle myös jatkossa paljon voimia, joilla jaksat mennä elämässä eteenpäin.

 3. Tsikka sanoo:

  Mäkin haluan rakastaa sua, niin että mee jo kotiin 😀

 4. Emmi sanoo:

  Ketä pyydät taluttamaan sinua alttarille?

  Voimia.

 5. Jenna sanoo:

  Otan osaa menetykseen. Oma isäni menehtyi myös tänä vuonna ja se on ollut raskasta. Varmasti kyllä lähdet uuteen nousuun ajan kanssa.

 6. Elina U. sanoo:

  Voimia ja kaikkea hyvää vaikean elämänvaiheen keskelle! Tekstistäsi välittyy suurta vahvuutta ja luulen, että joku toinen vaikeita asioita läpi käyvä voi saada voimaa sanoistasi.

 7. Niina sanoo:

  Voimia Pauliina, oot vahva mimmi! <3
  Yleensä, mitä enemmän inhottavia asioita tapahtuu, niin seuraavaksi sieltä tulee jotain tosi tosi ihanaa 🙂
  Pusipusi ja ihanaa rentouttavaa viikonloppua <3

 8. Rea sanoo:

  Erositko sun miehen kaa?

 9. Ann sanoo:

  Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *