August von Cardigan
3.8.2015
Bodarin pakolliset – kaksi ehdotonta asiaa keittiöön
7.8.2015
Show all

@Masu Asian Bistro

Photo 31.7.2015 20.06.55 Photo 31.7.2015 20.29.51Photo 31.7.2015 20.52.34 Photo 31.7.2015 21.37.26 Photo 31.7.2015 22.11.03

Olimme viime perjantaina porukalla Tampereen keskustassa sijaitsevassa Masussa. Otimme kuuden hengen porukalla korealaisen menun, eli kaikille tuli sama ruoka. Illallinen oli hieno, seitsemän ruokalajin illallinen (alkukeitto ja ribsit jäi kuvaamatta.. miten niin oli nälkä.. 😀 ).

Ruoka oli ihan taivaallista. Ehkä vähän bodarille epäsopivaa, koska annokset olivat pieniä ja hienoja. Mutta esimerkiksi sushi ja tuo liha-annos sekä ribsit olivat taivaallisia. Pieni miinus, että ravintolassa oli selkeästi liian vähän henkilökuntaa ja esimerkiksi pyyntöni gluteenittomista annoksista unohdettiin. Ruokaa sai odotella jonkin aikaa ja en enää kehdannut mm. jälkiruuan kohdalla lähettää annosta takaisin, kun olimme siinä vaiheessa olleet ravintolassa jo 3,5 tuntia. 😀

Henkilökunta oli silti erittäin mukavaa ja ammattitaitoista, vaikka kiire ja paine oli asiakkaalle ilmiselvää.

Photo 31.7.2015 20.40.54 Photo 31.7.2015 20.41.30

Ei oltu ehkä tarpeeksi hienoja koska mies leikki koko ruuan ajan puikoilla ja minä taas en osannut syödä niillä. 😀

Oletteko muut käyneet Masussa? Mitä piditte? Kuulemma Masun brunssi on myös todella hyvä. 

6 Comments

 1. Bee sanoo:

  Menu näyttää kyllä herkulliselta, mutta näin vietnamilaisena voin todeta, ettei tuo kyllä vietnamia ole nähnytkään 😀

 2. A sanoo:

  Moi! Pari viikkoa sitten käytiin samassa ravintolassa syömässä ja samalainen menu oli meilläkin! Ruoka oli todella hyvää, varsinkin liha-annos oli meidän lemppari! Voimakkaita makuja ja varmaan ensimmäinen kerta kun en lisäillyt ruokiin suolaa 🙂 Samoin ravintolan sisustus ja teema tekivät vaikutuksen!

  Sitten oli valitettavasti niitä miinuksiakin! Päästiin pöytään n. 20 minsaa myöhässä varatusta ajasta ja jouduttiin se aika nälkäsinä odottamaan “baarin” puolella. Meiltä ei missään vaiheessa kysytty hakutaanko esim. juoda jotain kun odotellaan, eikä tiskillä ikinä henkilökuntaa ollut. Ei myöskään kerrottu, että kauan pitäisi pöytää odottaa, eikä pahoiteltu asiaa kun viimein pöytään päästiin. Jouduttiin pyytämään 3 kertaa vettä pöytään ja ehdittiin jo syömään kahdet alkuruuat kun viimein saatiin vettä! Ruokaa odotettiin välillä aika kauan ja taidettiin mekin jälkiruuat saada kolmen tunnin jälkeen. Henkilökuntaa selvästi aivan liian vähän, kun ihan perusasiat ei toiminut. Koko ajan kauhealla kiireellä henkilökunta ravas edes takaisin, eikä ehtinyt pysähtyä missään vaiheessa kysymään, että maistuuko ruuat.

  Kahdelta henkilöltä maksettiin 170 euroa (mukana viinilasi+olut). Musta aika suolanen hinta noinkin nihkeästä palvelusta! Ruuan puolesta ravintola menee mun ehdottomasti Tampereen top 3:seen!

  • Hyvin samalta kuulostaa siis kuin meidän ilta. Ruoka oli ihan hemmetin hyvää ja siinä ei kyllä mitään moitteita, mutta noin suosittu ravintola voisi edes viikonloppuisin lisätä henkilökuntaa. :O Vie aika paljon itseltä nautintoa jos näkee, että henkiläkunta on ihan hätää kärsimässä. Kun tietää, ettei se oli heidän oma syynsä. 🙁

   Mutta tuo liha-annos ja ne karamellisoidut ribsit….. ai mamma mia!

 3. Likka sanoo:

  Samoja fiiliksiä yhdeltä perjantailta! Ruoka oli todella hyvää, mutta palvelu oli kyllä puutteellista siihen hintatasoon. Tarjoilijaltakin sai kysellä moneen kertaan haarukoita pöytään, kun ei muisti pelannu 😀 Mutta lisää henkilökuntaa niin on hyvä, ihan niinkuin sanoitkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *