Aidon kehun ja palautteen voima
14.12.2015
Sekopäivä
16.12.2015
Show all

Miksi vaihdoin valmentajaa?

*Sisältää affiliate-linkkejä

Ihmiset varmaan odottavat jotain dramaattista tarinaa, mutta sellaista minulla ei nyt ole tarjota. Vaihto tuntui nyt vaan jotenkin luonnolliselta, ‘aikansa kutakin’ -tyyppiseltä ratkaisulta. Alussa teimme hyvinkin tiivistä yhteistyötä entisen valmentajani kanssa mutta ajan saatossa se jotenkin hiipua ja meistä tuli vähän kuin vanha pariskunta – toisillemme itsestäänselvyydet. Kumpikaan ei enää vaatinut toisiltaan mitään. Tai jos vaatikin, niin sitä ei enää sanottu ääneen. Kuulumisia ei kyselty, jutut pyörivät ihan muualla kuin minun treeneissäni. Ehkä se suurin syy tähän kaikkeen olikin se, että meistä tuli kavereita. Se, että hän oli valmentajani hälventyi vaan jatkuvasti. Hän oli enemmänkin treenikaveri, joku joka teki minulle treeiohjelman ja sitten minä vaan itse olin vastuussa siitä, että noudatanko ohjeita. Toisille sellainen toimii mainiosti, mutta minä tarvitsen nyt enemmän.

IMG_6894

Viime kesän kipuilin pahasti motivaation puutostiloissani. Silloin siihen vaikutti hyvin paljon ehkäisykapselin aiheuttama henkinen ahdistus. Sitten kesän lopulla motivaatiota tuli kyllä lisää, mutta koulun aiheuttama stressi sekä mummuni haimasyöpädiagnoosi jälleen koettelivat motivaatiotani. Lisäksi koko tämän vuoden kiusanani ollut jännitysniskani teki hallaa treeneille. Liikkumiseni oli suorittamista. Toisinaan salille vaan v*tutti mennä. Tiesi, että sieltä sitä hyvää treeniä tule. Jännitysniskani aiheuttivat suurta kipua, joka jossain vaiheessa eskaloitui toisen olkapään tulehtumiseen. Ongelmia ongelmien jälkeen. Ärsytti mennä salille, koska pelkäsin niskojeni takia treenata. Kovasta treenistä seurasi kova päänsärky ja sitten vaan puolivaloilla tehty treeni vaan otti muuten vain päähän. Olin vähän umpikujassa ja en enää ehkä itse osannut lähestyä valmentajaani samalla tavalla kuin ennen. Tiesin, että hänellä on itselläkin kaikkea stressiä ja suorastaan hävetti olla näin vaikea tapaus. Jotenkin meidän välinen kommunikaatiomme katkesi ja halusin itsekkin jo vähän uusia tuulia.

IMG_6927

Halusin, että minulla on uusi valmentaja, sellainen joka ottaa minut ja tekemiseni ihan asiakseen. Vaatii minulta paljon ja on ehdottomasti läsnä. Ja en sano, etteikö entinen valmentajani olisi sellainen, on varmasti. Mutta meillä nyt sattui tapahtumaan tuon ystävyyden myötä tuo toisiimme kyllästyminen. Tiedättekö kun esimerkiksi parisuhteessa kyllästyy toiseen? Toisessa ei ole mitään vikaa, hän saattaa olla jopa aivan ihana ihminen, mutta ei vaan enää sinua varten?

Sanoinkin valmentajallani vaihdoksen yhteydessä, että tämähän tuntuu ihan eroamiselta! 😀

IMG_6896

Minulla on siis vain pelkkää hyvää sanottavaa entisestä valmentajastani. Hän on ihana tyyppi ja hyvä valmentaja. Mutta nyt piti valita ystävyyden ja valmennuksen väliltä ja tuhat kertaa mieluummin valitsen ystävyyden, niin hyvä tyyppi on kyseessä. Ja itse saan nyt omaan treeniini paljon lisää motivaatiota, koska onhan sitä tämän uuden valmentajan kanssa hyvin vieraskorea, eikä kehtaa tuottaa pettymystä niin sanotusti.

Vaatteet//: JUNKYARD / takki / paita / housut /pipa H&M

IMG_6925

Tosin, nyt heti valmennussuhteemme alkuun tuli töyssy matkaan kun minun mummuni kunto romahti äkillisesti. Nyt siis tilanne on se, että aikaa on mummullani enää hyvin rajallisesti. Jo viime viikolla luulimme, että viime viikonloppu olisi jäänyt mummin viimeiseksi, mutta edelleen hän sinnittelee. Olen käynyt nyt joka päivä hoitokodilla, silitellyt mummin hiuksia, pitänyt häntä kädestä ja sanonut kuinka rakas hän minulle on. Nyt vaan suurin toiveeni on, että mummi pääsee pian nukkumaan kipunsa pois. Mummi sanoi jo viime viikolla, että pappa viittoilee häntä. Haluan  nyt vaan, että mummi pääsee takaisin papan luokse. <3

8 Comments

 1. Seija sanoo:

  Kuka sinun uusi valmentaja nyt sitten on? Millä perusteella valitsit hänet? Hyvin ymmärrän tuon että jos valmentajan kanssa tulee liian hyväksi kaveriksi niin on aika vaihtaa uuteen.
  Paljon voimia mummosi suhteen! Mummot ovat kultaa <3 Omani on jo pitkälti yli 90 ja pelkään sitä hetkeä kun häntä ei enää ole. 🙁

 2. Piia sanoo:

  Todella kauniisti puhut mummostasi. Ihanaa, että otat aikaa hänelle, varmasti rauhoittaa myös hänen mieltään lähdön hetkellä. Tsemppiä!

 3. Elisa sanoo:

  Onko multa mennyt jotain ohi vai kuka sua nykyään valmentaa!? 😀 Itsellänikin todella veemäinen tilanne kun kipujen vuoksi en pysty reenaaman melkein ollenkaan, mutta hinku on TODELLA KOVA! Hitsi vie.
  Voimahaleja sinulle näin joulun alla<3

  Ps. meni varmaan sekin ohi, että mistä tilasit anastasian contourin kitin!!! (sydänsilmähymiö) Olen kuikuillut niitä netistä ja etsiskellyt parasta mahdollista hintaa ja tällä hetkellä bangerhead vie ykköspaalun.

  • Ei oo menny ohi mitään, en oo tästä sen kummemmin blogii vielä kertonut! 😀 Mutta eikö ole kuitenkin ihanaa, että on se HINKU <3 Kyllä sitä sitten jotenkin keksii keinot saada kipu pois ja treenin taas kulkemaan. <3 Onko tilanteesi sellainen, että pystyisit kertomaan, että mistä on kyse? 🙁

   Tilasin sen Beauty Baysta. Ooo menenkin heti tsekkaamaan tuon bangerhedin. 😀

   • Elisa sanoo:

    Noniin eli mielenkiinnolla odotan lisää valkku-infoa! 😉
    Joo, perinteiseen tapaan selässä välilevynpullistuma ja kädessä pitkään jatkunut golfkyynärpää 😭 Koko vuosi mennyt “pilalle” kun ei voi täysiä antaa vaan mennä ja syödä hirmuisasti ja kasvaa hirmuisasti myös! 😂 Tällä hetkellä mennään vain fysioterapeutin armoilla, mutta eihän tässä oo minnekkään kiirus, mutta tiedät varmaan!

    Varppina toivon tähän samaan sysäykseen sulta varjostus oppeja ja muuta contouring hömppää!

    • Mahtavaa! 🙂

     Voi perkule. Tuo on kyllä jo oikeasti paha, mutta eiköhän sitä aina jotain keksi! <3

     Hyvä, täytyy siis alkaa opettelemaan ja väsäämään tutorial vidoita :'D

 4. Elisa sanoo:

  Siis what! Kävin heti tsekkaamassa ton beauty bayn niin KIITOS KIITOS KIIITOS sehän on sielä vielä halvempi! Miten en löytänyt tota!? Bangearheadilla oli alennuskoodin kera 55€!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *