Viimeinen puristus
28.11.2013
Palaveri koutsin kanssa
1.12.2013
Show all

Niin lähellä, mutta niin kaukana. Melkein valmis siis.

Ei sitä ihan tää mun pieni tää tajua, että kohta oon laihduksessa tavoitteessani.

Okei, viimeiset kilot on pirun tiukassa ja joulukin hidastaa maaliviivan ylittämistä, mutta joka tapauksessa, lähitulevaisuudessa olen tavoitteessani. Uskon, että tämä laihdutusprojekti jatkuu vielä ensi vuoteen, mutta sitten on tämänhetkiset läskit puristettu tästä tytöstä. Aika pirun jännää. Semmoset 46 pudotettua kiloo alkaa mun mielestä jo riittään.. 😀


Nää on ollu mun teemabiisejä jo vuosia ja toimii edelleen:

Go Getta
Go Hard (ajoilta, kun Nicki osas vielä räpätä ja tehdä biisejä)

Ja mitäs sitten.. no uudet tavoitteet tietenkin!! 😀 
Eli sitten alkaa lihasmassan kasvatus.. ja i.h.a.n.a.a ei tartte olla miinuskaloreilla sitten taas hetkeen! Nyt on tässä koutsin valmennuksessa vedetty putkeen 10kk miinuskaloreilla ja kovalla reenillä. Ja kyllä se alkaa veronsa ottaan. Oon tosi väsyny. Eikä noi kylmenevät ja pimenevät illat ainakaan auta asiaa! 😀 Mutta jokaikinen treeni ja lenkki on tullu vedettyä vaikka sitten osa vähän hampaat irvessä. En tullu tähän asti, et voisin luovuttaa. En todellakaan.

Alan kyllä kyllästyyn oleen näin rimpula! Mun pride ‘n’ joy on aina ollu mun pylly ja nyt tuntuu ettei mulla oo pyllyä ollenkaa. Tuntuu ihan hassulta olla tavallaan näinkin pieni. Siis verrattain siihen, mitä oon muuten koko elämäni ollu. Haluan jo äkkiä päästä kasvattaan lihaksia ja saamaan kunnolla naisellisia muotoja.

Hassua, kuinka nykyään ihmiset tyyliin juoksee auttaan jos vaikka kannan jotain painavaa ja availee mulle ovia ja jotenki söpöilee mulle enemmän.. oon pieni ja laiha, en heikko, prkl!! 😀 Ei vaan, ihan herttaista. Tulipahan tämäkin päivä nähtyä, kun MUA pidetään söpönä. hah.

Ja siks mut vedetään nyt pienille rasvoille, koska kohta tosiaan alkaa ns. massakausi ja tää helpottaa taasen sitä ja pääsee rehdisti kasvattaan rasvatonta lihasmassaa. Sillon mun paino tulee taas pyöriin siinä 65-70kg, kuulostaa paljon tutummalta ja turvallisemmalta, kuin tää 60kg 😀Ihana avokki osti nää mulle yllärinä tällä viikolla. <3

Chlorella:

Chlorella tukee aivojen ja maksan toimintaa, parantaa ruoansulatusta, auttaa kehon kudosten uudistumisessa ja terveessä painonpudotusprosessissa, vähentää tulehdusta, suojelee säteilyltä, parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja auttaa kehoa poistamaan haitallisia myrkkyjä. Sisältää huimasti vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja se sisältää 60% puhtaasti imeytyvää proteiinia.

msm: 

Soveltuu eritoten ihon, kynsien ja hiusten hyvinvoinnista kiinnostuneille ja vaativien lajien harrastajille.

Ja sitä on käytetty lukemattomiin sovellutuksiin sen tulehdusta ehkäisevän vaikutuksen ja sen kehon happamuutta vähentävien ominaisuuksin vuoksi, hoitamaan ruuansulatushäiriöitä ja ummetusta, lisäämään aineenvaihduntaa ja edistämään sidekudosten terveyttä. Uusiin käyttökohteisiin kuuluu lupus-taudin kuorsauksen, rintasyövän, paksunsuolen syövän, loisten, lihasarkuuden ja kramppien , diabeteksen, silmätulehdusten, stressin ja mielenterveysongelmien hoito. Kolme suosituinta ja tehokkainta sovellusta ovat astma, allergiat ja niveltulehdukset. 

mulperit:

Valkomulperit sisältävät runsaasti kuituja, rauta, kalsiumia, sekä C-ja K-vitamiinia. Mulperit sisältävät myös korkeita pitoisuuksia  punaviinistäkin löytyvää antioksidanttia – resverattrolia.
Ja maistuvat tosi hyvälle!! Ja kuulemma jos tekee raakasuklaata ja laittaa noita sekaan, se maistuu ihan toffeelta.. pakko kokeilla joskus.


ruokia

iltapalaa

mansikoita ja mulpereita 🙂

 mansikkaa, mustikkaa, mulperia, kaakaonibsejä…

 jäi kiireiden/aikatalujen sovittamisen takia välipala syömättä (hyi hyi mua), joten illalla sain vielä herkutella protskupatukalla

aamupalaa


 Kunto nalle -puuroa, kanelilla, kaakaonibseillä ja rahkalla

Oon nyt ihan syttyny tohon tattaripuuroon. Alussa vaati vähän totuttelua, mutta nykyään yks lemppariherkku. Varsinkin kun maustaa kanelilla/kaakaojauheella, makeutusaineella ja suolalla.


 lämpimiä ruokia

  Kanaa oli iso paketti, niin tein vielä erikseen yhden päivän setit valmiiks. Ei tuu syötyä liikaa ihan samaa ja noista saa loistavasti tehtyä vaikka ruokaisan salaatin.

Lopuksi vielä voimauttavia biisejä:

2 Comments

  1. Anonymous sanoo:

    Paljonko tuollaiset mulberit jne maksaa ja mistä niitä haet?

  2. Aika pirun kalliitahan nuo tuollaiset ovat, melkein aina 10€ pussukka ja siitä ylöspäin. Hyvin varustellut ruokakaupat ja luotaistuotekaupat, esim. Cittarit ja Life -myymälät. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *