Laihduttaja, näiden asioiden kanssa et ole yksin.
11.5.2017
Kalium, tuo aliarvostettu kivennäisaine
15.5.2017
Show all

Olet osa minun tarinaani.

Haluan kiittää sinua vuosista, joiden aikana kasvoin naiseksi. Haluan kiittää sinua siitä, että ulospäin horjumattoman itsetuntosi takia uskalsin myös itse uskaltaa enemmän. Vaikka nyt tiedän, että itsetuntosi ei ole totta, sait kuitenkin minun itsevarmuuteni kohoamaan. Uskoin, mitä alussa sanoit minusta. Vaikka se kaikki ei ole totta tai puhtain tarkoitusperin sanottua, se sai minut silti puhkeamaan kukkaan. Nyt tiedän, että voin ajatella itsestäni niin. Minulla on itselläni valta valita, että miten itseeni suhtaudun.

Valkokultainen sormus on entinen kihlasormukseni, kultainen sormus perintösormus 1800-luvulta.

Kiitos, että sait minut näkemään itseni eri tavalla kuin ennen.

Kiitos, että autoit minua pääsemään kouluun. Kiitos, että uskoit minuun.

Kiitos, että hankit kanssani koiran. Tuo koira on minulle tärkeämpää kuin mikään.

Kiitos, että kuuntelit, kun minulla oli vaikeaa.

Kiitos, että valoit minuun uskoa, että pystyn mihin tahansa.

Kiitos, että minulla oli myös hienoja hetkiä kanssasi. Yhdessä oli kiva nauraa.

Vaikka meidän tarinamme ei ollut totta, voin itse valita, mitkä osat kannan mukanani. Voin itse valita, mikä oli minulle totta. Voin itse valita kaikesta huolimatta olla kiitollinen ajastamme yhdessä. Viha on tällä hetkellä liian kallis taakka kantaa isääni surevassa sydämessä.

Minä tiedän, että sinulla on demoneita. Mutta minulla on enkeleitä, maailman kauneimpia suojelusenkeleitä. Miksi minä vihaisin sinua, kun itse olen siunattu ja sinä kirottu.

Vaikka tunteeni ovat menneet myös puhtaaseen vihaan, tajuan, että olet tärkeä osa tarinaani. En olisi minä, jos tiemme eivät olisi kohdanneet. Universumi tuo ihmisiä elämäämme syystä. Joko opimme heiltä jotain tai rakastumme. Et ollut elämäni rakkaus, mutta olit paras ystäväni monta vuotta. Ja sitä minun on suunnaton ikävä. Sinä tiedät minusta asioita, mitä muut eivät tiedä. Sinä osasit lohduttaa.  Sinä tiesit minut. Minä vain en tiennyt sinua.

Mutta tiemme ovat lopullisesti menneet eri suuntiin. Sinun sinne ja minun teille tuntemattomille. Minulla ei ole mitään halua katsoa enää tätä polkua taaksepäin, muuta kuin kiitollisuuden ja elämänoppien nimessä. Auttaa muita saman kokeneita, jakaa tietoutta mielenterveysogelmista sekä auttaa muita henkisen väkivallan uhreja. Olla tukena muille saman kokeneille. Olen pahoillani, mutta enää en jaksa kantaa yksin sitä taakkaa, jonka sydämeeni teit. Teit minulle väärin, mutta vapautan itseni. Vain sinä joudut elämään asian kanssa. Minä menen eteenpäin. Näen vain sen hyvän, jonka elämääni toit.

Pysyt tarinassani, mutta minä päätän, missä muodossa. Minulla on valta ja voima, nyt ja aina

Kiitos Aurifaber maailman kauneimmasta sormuksesta. <3

 

(Kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö)

 

3 Comments

  1. Outi Karita sanoo:

  2. -Gil- sanoo:

    Huh. Ei voi muuta sanoa.
    Jokainen tarina on erilainen, mutta tää antoi osviittaa myös meille muille samantapaista kokeneille. Nimenomaan tuo; vapautin itseni.
    En tiedä, miten tänne eksyin, mutta onneksi eksyin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *