Jos haluat lisätietoa valmennuksista tai kysyä lisää informaatiota minusta tai palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaan mieluusti kaikkiin kysymyksiinne. Voimme yhdessä miettiä, mikä olisi juuri sinulle sopivin ratkaisu.

LÄHIVALMENNUSPAKETIT

Paketit sisältävät henkilökohtaisesti juuri sinulle räätälöidyt ohjelmat juuri sinun tavoitteidesimukaisesti. Ohjelmat päivitetään niin usein kun valmennuksen aikana tarve vaatii, tavallisesti muutaman n. 6-8 viikon välein.

Valitse paketeista 3kk, 6kk tai 12kk, juuri sinun toiveisiin nähden paras aika sekä valitse valmennuksen intensiteetti (treeni- ja tapaamiskerrat). Mitä intensiivisempi paketti, sitä varmemmat tulokset. Suositus on, että jos painoa pudotettavana yli 10kg, valitse vähintään 6kk paketti.

Alkuhaastattelu kuuluu jokaiseen pakettiin veloituksetta.

Huom. Asiakas kustantaa oman sisäänpääsymaksunsa Powerhouse Gymille. Muille saleille vain satunnaisesti sopimuksesta ja asiakas tällöin maksaa niin oman kuin valmentajan sisäänpääsymaksun sekä muut mahdolliset lisäkulut.

Valitse ensin valmennuksen pituus ja sitten intensiteetti
3 kk
6 kk
12 kk
Intensiteetti Kevyt
Intensiteetti Kevyt
Intensiteetti Kevyt
star_border
star_border
star_border
500 € 1-3 erässä 800 € 1-6 erässä 1400 € 1-12 erässä
 • Alkuhaastattelu
  Alkuhaastattelu
  Alkuhaastattelu
 • 5 treeni / tapaamiskertaa
  10 treeni / tapaamiskertaa
  20 treeni / tapaamiskertaa
Intensiteetti Normaali
Intensiteetti Normaali
Intensiteetti Normaali
star_half
800 € 1-3 erässä 1400 € 1-6 erässä 2600 € 1-12 erässä
 • Alkuhaastattelu
  Alkuhaastattelu
  Alkuhaastattelu
 • 10 treeni / tapaamiskertaa
  20 treeni / tapaamiskertaa
  40 treeni / tapaamiskertaa
Intensiteetti KOVA
Intensiteetti KOVA
Intensiteetti KOVA
star
star
star
1100 € 1-3 erässä 1900 € 1-6 erässä 3800 € 1-12 erässä
 • Alkuhaastattelu
  Alkuhaastattelu
  Alkuhaastattelu
 • 20 treeni / tapaamiskertaa
  30 treeni / tapaamiskertaa
  60 treeni / tapaamiskertaa

ONLINE-PAKETIT

Etävalmennukseen voi tulla kuka tahansa! Etävalmennuksessa saat myös itsellesi juuri sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyt ohjelmat, jotka päivitetään aina tarpeen vaatiessa. Yhteydenpito kulminoituu viikottaiseen edistymisraporttiin, sekä muuhun sähköiseen yhteydenpitoon.

Online 3kk
star_border
350 € 1-3 erässä
 • Alkuhaastattelu etänä
 • Viikottainen raportointi
 • Ohjelman päivitykset
  tarpeen mukaan
Online 6kk
star_half
600 € 1-6 erässä
 • Alkuhaastattelu etänä
 • Viikottainen raportointi
 • Ohjelman päivitykset
  tarpeen mukaan
Online 12kk
star
1100 € 1-12 erässä
 • Alkuhaastattelu etänä
 • Viikottainen raportointi
 • Ohjelman päivitykset
  tarpeen mukaan

YKSITTÄISET OHJAUSTUNNIT JA OHJELMAT

Ohjaustunti on noin 60min. Tunti pidetään Powerhouse Gymillä, minne asiakas kustantaa oman sisäänpääsymaksunsa. Räätälöityjä ohjelmia varten asiakas täyttää sähköiset lomakkeet, jotka asiakas saa minulta sähköpostitse. Ohjelmia varten voidaan pitää myös veloitukseton alkukartoitus toimistollani.

Ohjaustunti kuntosalilla 60€

Räätälöity ruokaohjelma 100€

Räätälöity treeniohjelma 80€

Jos et löytänyt itsellesi sopivinta paketti ratkaisua, ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään sinulle paras ratkaisu!

Sopimusehdot Pauliina Olivia / Curvi™

 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.

Pidätämme oikeuden muutoksiin sivulla esitettyihin hintoihin ja palveluihin.

Tapaamiset tulee perua tai siirtää viimeistään 24h ennen, jos et jostain syystä pääse sovittuun tapaamiseen. Jos tapaaminen perutaan ilman pätevää syytä alle 24h sisällä veloitan 50% tapaamisen hinnasta. Jos tapaamista ei peruta ja asiakas ei ilmaannu paikalle, veloitan 100% tapaamisen hinnasta. Paketeissa vähennän tapaamiskerran.  Jos asiakas jatkuvasti peruu aikojaan, ja tästä koituu selvää taloudellista haittaa yrittäjälle, veloitetaan/otetaan asiakkaalta yksi ohjauskerta pois.

Asiakas kustantaa itse oman sisäänpääsymaksunsa sovitulle kuntosalille. Jos kuntosali on muu kuin Powerhouse Gym, asiakas kustantaa myös valmentajan mahdollisen sisäänpääsymaksun.

Varattu valmennuspaikka on tehty ostopäätös. Jos asiakas haluaa ilman pätevää syytä kesken valmennuksen purkaa valmennussuhteen, veloitan 80% puuttuvasta summasta (jäljellä olevan paketin hinta. Ilmoitettu viimeistään 14 päivää ennen seuraavaa laskutuspäivää). Sairastapauksissa ennen diagnoosipäivää (sairastodistus lähetetty valmentajalle sähköpostitse todisteena) lähetetyt laskut tulee maksaa. Valmentajan puolelta pätevä syy lopettaa valmennus on asiakkaan räikeä sitoutumattomuus ja yhteisten sovittujen ehtojen läiminlyönti, kuten laskujen maksamatta jättäminen. Jos laskuja ei ole maksettu ajoissa, asiakas ei voi varata uutta ohjaustuntia ja valmentaja ei ole velvollinen vastaamaan asiakkaan viesteihin, esim. viikkoraporttiin. Ennen valmentajan asettamaa valmennussuhteen päättymistä lähetetyt laskut tulee maksaa.

Kaikkiin laskuihin lisätään korkolain mukainen viivästyskorko ja laskut siirtyvät automaattisesti perintään. Jos asiakkaan laskut siirtyvät perintään, valmennus katsotaan päättyneeksi ja asiakkaalle tulee ikuinen valmennuskielto. Sopimuksen mukaiset laskut tulee tässäkin tapauksessa maksaa.

Yritys tai valmentaja ei ole vastuussa asiakkaan loukkaantumisista tai tuloksista; valmentaja ei ole vastuussa asiakkaan etenemisestä, jos asiakas päättää olla noudattamatta annettuja ohjeita ja/tai tuloksiin/vammoihin vaikuttaa asiakkaan sellainen terveydellinen tila, josta yritys ei ole vastuussa. Yrityksen mustamaalaamiseen suhtaudutaan äärettömän vakavasti. Asiakkaan tulee tiedostaa oma vastuualueensa fyysisestä sekä henkisestä terveydestään että tuloksistaan.

Sairastapauksissa sovimme kunkin asiakkaan kanssa, miten toimimme. Valmentajan sairastuessa valmennus on tauolla sovitun ajan ja jatkuu, kun valmentaja on tervehtynyt. Myös asiakkaalla on oikeus sairasloman vuoksi laittaa asiakkuus tauolle sairasloman ajalle. Tämä ei tuo asiakkaalle lisäkuluja.

Valmennuksen voi myös muusta pätevästä syystä laittaa tauolle yhdeksi kalenterikuukaudeksi, mutta asiasta pitää valmentajan kanssa sopia hyvissä ajoin ennakkoon. Sairaustapauksissa diagnoosipäivästä.

Valmennuksien ehdoton jatkuvuuden edellytys on, että laskut on maksettu ajallaan. Myöhästyneisiin maksuihin lisätään viivästyskorko. Maksamattomat laskut menevät automaattisesti perintään.

Ruoka­- ja kuntosaliohjelmat ovat henkilökohtaisia, eivätkä missään nimessä ole tarkoitettu jaettavaksi. Jokaisen henkilön tulee hankkia oma, henkilökohtainen ohjelmansa.

Yrityksen asiakkaalle laatimia ohjelmia ei saa antaa käytettäväksi muille ihmisille, julkaista missään julkisesti, eikä missään tapauksessa myydä eteenpäin rahallista korvausta vastaan. Suhtaudumme ohjelmien väärinkäyttöön erittäin vakavasti. Jos näitä ohjeita laiminlyö, päättyy mahdollinen valmennussuhde välittömästi ilman rahanpalautusta.

Huomioithan, että yrittäjän oma elämä ei kuulu valmennukseen ja sen sisältöön. Kaikki yrittäjän omassa sosiaalisessa mediassa esitetty tai sanottu, on valmennuksen ulkopuolista sisältöä. Käythän kaikki valmennukseen liittyvät asiat läpi ainoastaan siihen tarkoitetuissa kanavissa, kuten sähköposti tai yrittäjän työnumero.

Valmennuksiin kuuluu ehdoton salassapito. Valmennukseen tai sen sisältöön liittyviä ratkaisevia asioita ei saa puhua kolmannelle osapuolelle. Tämä koskee niin valmentajaa kuin asiakasta.

Ostettu ja maksettu ohjelma tai paketti on pitävä ostopäätös. Asiakas suostuu näihin ehtoihin ostamalla tuotteen tai palvelun minulta, Pauliina Olivia / Curvi™.