Angstin loppu!
10.10.2015
Hääsuunnitelmat – missä mennään?
15.10.2015
Show all

..mä oon alasti täällä mun vaatteiden alla! (Löysin netflixistä Kummelit ja säälin teitä jo valmiiksi :D)

File 13.10.2015 9.32.08Muistakaa myös lisätä mun snäpissa. Sekoilen siellä omiani, eli jos sua kiinostaa tuntea suurta myötähäpeää ja katsella staffivideoita, niin mun snäppi on sulle se oikea juttu. 

Panokset kovenee!

Ihminen on helposti sokea ongelmakohdilleen. Mulle treeni on ollut ongelmakohta. Nyt vasta kun treeni ei meinannut kulkea ollenkaan, oon rehellisesti miettinyt omaa treeniäni. Se on oikeastaan aina tähän asti ollut suhteellisen läpsyttelyä. Kovempaa pitäisi treenata tässä vaiheessa jos haluaa kehittyä. Nyt ollaan jo kaukana aloittelijan tasosta. Nyt pitää kiristää tahtia, jos oikeasti  haluaa sen unelmavartalon. Nyt on mentävä sen mukavuusalueen ulkopuolelle.

Tajusin sen, että tän laihdutukseni kanssa oon niin keskittynyt tohon ruokapuoleen, että missään vaiheessa on ottanut treeniä yhtä vakavasti. Tai otin, mutta nyt kun ollaan jo syvällä pelissä, niin panosten pitäisi jo nousta. Ja mä haluan niin. Mun tavoitteet on sen mukaiset, että nyt pitää treenin suhteen tehdä suuria muutoksia. Ja se muutos lähtee ihan ensimmäisenä sieltä pääkopasta. Ihan samoin kuin laihtuminen lähtee sieltä pääkopasta.

Ruokavalion jo taidan ja olen saanut syömiseni kuriin ja painon suurinpiirtein pysymään siellä missä sen haluankin. Dieettiin tiedän jälleen pystyväni, kunhan treenit taas alkavat kulkea ja kulutusta tulee.

Mutta se treeni. Nimenomaan, että se alkaa edes kulkea. Olen jälleen tilanteessa, jossa on tehtävä ratkaisu, että pysynkö mukavuusalueella ja en uskalla poistua sieltä vai menenko nyt rohkeasti ja reippaasti mukavuusalueen ulkopuolelle. Nyt valitsen sen, että poistun mukavuusalueeltani. Haluan kehittyä. Haluan saada tuloksia. Haluan tehdä sen, mitä tähän  hommaan vaaditaan.

Puolen vuoden päästä mä tulen kiittämään itseäni.

File 13.10.2015 9.29.17

#workhardstayhumble

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *