Leader
9.12.2013
Perusaineenvaihdunta
13.12.2013
Show all

Rentouttava viikonloppu

Kun en saanut mennä viikonloppua salille, käytin ajan hyödyksi ja päätin mennä shoppailemaan ja laitattamassa hiukset uuteen uskoon!

Mun eräästä uudesta tuttavuudesta on tullut mun ihan luottokampaaja. Leikkaa ja värjää mun hiukset paremmin, kuin kukaan ennen. Ja on mukavaa mennä tutulle laittamaan hiukset, niin voi höpötellä mukavia kahvia hörpiessä.. plus saa sanoo ihan roheesti ja suoraa mielipiteensä lopputuloksesta! 😀 Aina oon onneks vaan saanu kiitellä kovasti.
Tommosia kaikkia lärtättiin mun päähän. Ajatus olis koittaa mennä aina joka kerta hieman vaalempaan ja vaalempaan suuntaan. Olin tossa melkeen pari vuotta ihan mustahiuksinen ja nyt haluan kokoajan vähän luonnollisempaa lookkia. Tykkään kyllä tästä tummasta ruskeesta, mutta vaihtelu virkistää ja mielessä olis suklaanruskee. Joskus sitten kun tarpeeks rohkenen räväyttään, niin tekis mieli kokeilla sellasia ns. hiekanruskeita hiuksia, semmosia J.Lo.. Beyonce tyylisiä ehkä. Ei siis missään nimessä blondeja! Vaan beigejä. Blondit hiukset on tullu joskus testattua ja jumankauti ne ei vaan sovi meikäläiselle. Noh, kaikkee pitää kokeilla paitsi omaa siskoo.

 Oma hius on nyt kovasti kasvatusvaiheessa. Tätä pidempia hiuksia en oo ikinä vielä omistanutkaan (luonnollisesti).
Oon tykästyny klipsipidennyksiin tätänykyään. Kun en koskaan juurikaan enää missään ulkona käy ja taasen käyn melkein joka päivä salilla hikoilemassa, niin en jaksa teippipidennyksiä pitää ja hoitaa. Onhan ne kivat ja nätit, mutt tähän mun elämäntyyliin sopimattomat ja tois vaan turhaa stressiä ja veis aikaa. 🙂 Mulla vielä aina pidennykset tuppas meneen aivan takulle aina ja niitä sai olla kokoajan harjailemassa.. oli sitten se hius kuinka laadukasta tahansa. Klipsit on nopee fiksaus jos haluaa lisää näyttävyyttä ja volyymia hiuksiin!
Postissa on matkalla uudet pidennykset, joten käyti näitä miljoona vuotta vanhoja pidennyksiä. Ennen yritys oli nimeltään HeadKandy ja nyt se näytti oleva Dirty Looks. Ihan parhaat klipsit, mitä markkinoilta löytyy. Blendautuu omaan hiukseen tosi upeesti ja hius on hyvää laatua. Hiusta on todella paljon! Ei tartte välttis laittaa ees kaikkia päähän, itse noista vanhoistakin laitan nykyään vaan 3-4 osioo ja se riittää hyvin. Hiuksia näistä lähtee kyl ihan hulluna, mutta se ei sinänsä haittaa, kun nää ei hetkessä ohene. Mulla ollu nää vanhat siis nyt noin 3 vuotta ja oon värjäilly, suoristanu, kihartanu ja kaikkee näitä. Tosin avokki vois kyllä sanoo tähän oman mielipiteensä ja varsinkin siitä, kuinka musta hius tuppoina ja vaalee puulattia ei välttämättä oo paras yhdistelmä 😀
 Nää on helppo laittaa, yks noista osiosta on tommonen tosi iso ja siinä on sairaasti hiusta. Ei tartte laittaa miljoona eri pientä osioo.
noin 15 min ja tadaa:
haha, Bondi tuijottaa takana 😀 “when you see it..”

Muistaa vaan huoltaa noita hiuksia hyvin, niin ne kestää pitkään. Itse pesen hiuksen parin käyttökerran jälkeen ja saatan jättää ihan yön yli elmukelmuun käärittynä ja hoitoaineella valeltuna. Sitte seuraavana päivänä huuhtelen, lisään hoitosuihketta ja lämpösuojaa, kuivaan ja suoristan hiukset. Ja tietysti harjaan  mahdolliset takut hyvin pois. Nyt näistäkin hiuksista näkee, että olisivat pesun tarpeessa, kun latvat alkaa näyttään ihan superkuivilta ja harottaa joka suuntaan. Kiharatkaan ei pysyny yhtään niin hyvin, buu.
Sitten loppulaittautuminen ja shoppailemaan!

Löytöjä
 ei joulu oo joulu, ilman kunnon white trash -muovikuusta

Illalla sitten vaan käperryin kullan kainaloon ja olin onnellinen <3

Lopuksi vielä ruokajuttuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *