Muuttuuko kehonkuva laihtumisen jälkeen?
15.2.2016
Rantakunto rakennetaan NYT!
18.2.2016
Show all

Se dieetin hyvä piste

*sisältää affiliate-linkkejä

Olen nyt vihdoin siinä, dieetin hyvässä pisteessä.

Treeni kulkee, tuloksia on alkanut tulla ja motivaatio on niin korkealla, että salille tekisi mieli mennä vaikka joka päivä. Jokaisessa dieetissä ja laihdutuskuurissa vaikeinta on aina alku; syöt kuin hoikka ihminen, mutta et ole vielä hoikka (poisluettuna kisadiettaaja yms). Alkuun tuntui, että dieettini ruopii jälleen vaan paikoillaan. Nyt kuitenkin on alkanut tapahtua ja lujaa.

Photo 8.2.2016 21.26.44 (1)

Uusi  valmentajani antoi minulle kaksi kehityskohdetta: syvät vatsalihakset ja peruskunto.

Niitä on nyt kehitetty ja rakennettu ja nyt itse huomaan huimaa kehitystä. Juoksumatolla kävelyni on paljon reippaampaa, jaksan koulupäivät paremmin ja muutenkin treenit sujuvat paljon lennokkaammin.

Isoin palaute kuitenki oli nuo syvät vatsalihakset.. tai niiden melkeinpä totaalinen uupuminen. Nyt syviä vatsalihaksia on treenattu paljon ja johdonmukaisesti. Huomaan keskivartalossa jo suuren eron. En malta odottaa, että vatsalihaksien päällä makaava rasvakerros siirtyy rasvojen taivaaseen.

??????????????????????????????????

#mycalvins, *TÄÄLTÄ

Nuo Filan verkkarit ovat muuten ihan mahdottoman ihanat. Snäppini seuraajat ovat jo varmaan bonganneet ne snäpestäni. 😀

Photo 11.2.2016 11.08.39 (1)

Filan verkkarit ovat Junkyardilta, *TÄÄLTÄ.

Nyt käytän tämä innon hyväkseni ja nautin siitä kun treeni kulkee ja energiat ovat korkealla. Koska aina tulee jonkinasteinen suvantovaihe jossain kohtaa ja silloin taas se oikea sitoutuminen mitataan. Silloin kun paino ei tipu ja jaksa, silloin kun on ollut viikon kipenänä ja pitäisi flunssan jälkeen saada treeni taas kulkemaan. Silloin täytyy muistella näitä hetkiä ja näitä fiiliksiä. Tämä hyvä olo ja tekemisen flow on se, miksi tätä hommaa teen! 🙂

Miten teidän treenit kulkevat? Sana on vapaa. 🙂

6 Comments

 1. suvi sanoo:

  Näytät hirmu hyvältä! 🙂
  Itselläkin kulkee tällä hetkellä treenit aika hyvin, kiitos kysymästä 😀 Mulla ei oo tosin mitään erityistä tavoitetta tällä hetkellä, ainoastaan ehkä aavistuksen jos sais vielä kroppaa kireämmäksi niin se ois ihan kiva plussa. Mutta muuten treenailen ihan omaksi iloksi ja ihan vaan liikkumisen ilosta.
  Ja yks uus hitti on tullut mulle nyt salilla! Nimittäin kyykky. Ilman siis smithejä tms, eli siis ihan raaka kyykky. Mä oon aina jotenkin pelännyt sitä, en oo uskaltanut kokeilla kun jollain kevyellä pumppitangolla ja siinä max 20kg painolla. Mutta nyt siitä on tullut ihan mun lemppari ja tänään uskaltauduin taas lisäämään painoa (kaikkineen yht. 50kg) ja sain tehtyä 3×10 \o/ Hyvä fiilis siis!
  Tsemppiä sulle ja ihanaa kevättä 🙂

 2. Nelli sanoo:

  Moikka,
  Itselläni kanssa syvät vatsalihakset tuntuvat olevan täysin kadoksissa. Vaikka treenannut olenkin vuosia, niin selvästi viimeistään raskaudet on laittaneet nuo lihakset ikiuneen 🙂 Olisi hirmuisen kiinnostavaa, jos kertoisit miten olet nyt itse lähtenyt noita syviävatsalihaksia vahvistamaan.

 3. idaelisa sanoo:

  Mä kävin viime syksyn säännöllisen epäsäännöllisesti salilla vähän pidemmän salitauon jälkeen, mutta kunnon paloa ei touhuun syntynyt. Marraskuun alussa aukes uus sali johon liittyin ja siitä lähtien on tullut käytyä säännöllisesti. Mä olin aiemmin noudattanut orjallisesti treeniohjelmaa ja se tavallaan stressasi, jos oli kolmijakoinen ohjelma ja sitten kävikin vaan kaks kertaa salilla. Uuden salin myötä päätin heittää treeniohjelmat mäkeen ja johan alko luistaa! Salille kävellessäni aina päätin mitä treenaan ja sitä sitten treenattiin. Tuli salilla käyntikin paljo mielekkäämmäksi 😀 Nyt tän kuun alussa otin taas ohjelman käyttöön eikä se enää ahdista. Eilenkin teki tiukkaa pitää lepopäivä ja kun lenkkeilin koirien kans salin ohi, tuli ihan sellanne fiilis et “olisimpa mä tuolla” 😀 HAHA!

  • Välillä on ihan hemmetin vapauttaa vaan treenata, ei treenata tavoitteellisesti. Just heittää ohjelmat mäkeen ja tehdä sellasta treeni, mikä just sillä hetkellä kiinnostaa. Just oikein toimittu. Kyllä se palo sieltä taas tulee, kun ei ota hommaa liian vakavissaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *