Erityisherkkyys
27.4.2016
Ihana tattarileipä
5.5.2016
Show all

Se, mitä seuraan instassa, on muuttunut jonkin verran tässä sen aikana, mitä instaa olen käyttänyt. Alkuun seurasin vain fitnesspimuja, mutta sittemmin otanta on laajentunut aikalailla; meikkitaitelijoista nakuihin marsuihin. Muutama seuraamani istatili on kuitenkin omaan silmään ylitse muiden ja tässä muutama oma suosikkini:

@Amrezy

https://www.instagram.com/p/BE95Q0xPBym/?taken-by=amrezy

Oma ikisuosikkini. Amrezyn snäpit paljastavat aika ärhäkän luonteen. Pilveä poltteleva kaunotar ei useinkaan sanojaan säästele, vaan saa niin sanottuja “rezyrantteja”. Ihan huikee mimmi, rakastan sitä, että sosiaalisessa mediassa ei olla vain happy happy joy joy, vaan aidosti näytetään se oma luonne ja rokkaava asenne. Plus onhan tuo mimmi niin hunajaa silmille.

 

@Missmiafit

Missmiafit on aikalailla uusin löytöni. Mimmi on aikalailla samassa sarjassa pituuden ja painon suhteen kanssani (mitä nyt hänellä on huomattavasti enemmän lihasta, hehe). Tämä on sitä instagramin fitnesskastia, mitä haluan ehdottomasti nähdä lisää. Ihan mieletön esimerkki siitä, että kuinka 80kg voi TODELLAKIN olla ihan helvetin seksikäs nainen. Tää typykkä treenaa tosissaan ja elää fitnesstä, mutta ei silti ole langanlaiha. Jos olisin naisiin päin, niin olisin tehnyt jo kaikkeni, että olisin saanut tuon naisen puhelinnumeron! 😀 Ihan liian kuuma! 😀

@Chrisspy

Maailmassa on tällä hetkellä muutama itsensä maailman (eli instagramin ja youtuben) huipulle tiensä raahannut maskeeraaja ja Chrisspy edustaa heidän aateliaan. Niin Chrisspy kuin Amrezy kuuluvat ehdottomasti oman listani kärkeen ja seuraan heidän tekemisiään kaikissa mahdollisissa kanavissa. Siinä missä moni muu huippumaskeeraaja tuntuu olevan jo aikamoisia pissipäitä, niin Chrisspy vaikuttaa aidosti suloiselta ja huumorintajuiselta. Chrisspy ei tee vain meikkivideoita youtubessa, vaan on tehnyt mm. itsensä Yodan näköiseksi. Chrisspyn bloobersit saavat minut nauramaan vedet silmissä. Ihana muija!

 

@Nikkietutorials

Nikki menee samaan kastiin Amrezyn ja Chrisspyn kanssa eli yksi tämä hetken tunnetuimmista maskeeraajista. Nikki on todella persoonallinen ja hänen youtube tutoriaalinsa ovat silkkaa viihdettä. Mimmi saa maailman isoimmat kiksit esim. uudesta highlighterista ja hengailee usein maailman tunnetuimpien drag queenien kanssa. Ihan puhdasta viihdettä koko upea nainen!

@Vainmuijajutut

https://www.instagram.com/p/BE3d3ihGYac/?taken-by=vainmuijajutut

Siis mä en tiedä onko nää oikeesti edes hyviä juttuja, mutta mun huumoriin nää vaan iskee. Kun löysin tän tilin, nauroin varmaan 30min vedet silmissä. En tiedä oonko liian sitten liian stereotyyppinen nainen, mutta vähintään joka toinen kuva tai meme osu ja oppos! Ihan huikeeta!! 😀 Parasta on kun saa nauraa itselleen ja tajuaa, ettei ole maailman ainoa sekopää. 😀

 

@itschriscrocker

Siis tän jäbän löytäminen muuttui nopeasti puhtaaksi rakkaudeksi. Rakastan ihmisiä, jotka ovat tasan sitä mitä haluavat ja tekevät sen rohkeasti. Chris on hauska, oma itsensä ja ennen kaikkea aito! Haluaisin olla Chrisin paras kaveri! Chrisin videopätkät ovat hulvattoman hauskoja ja Chris osaa muuntautua moneksi. Chris tuli aikoinaan julkisuuteen “leave Britney alone” videostaan ja sittemmin on noussut takaisin julkisuuteen, koska on nykyään “raamehin sopivampi” eli miehekkäämmän näköinen. Chris edelleen meikkaa ja toisinaan pukeutuu naiseksi. Kun Chris toisinaan tahallaan esittää heteroa, ovat kaikki naiset ihan sulaa vahaa. Sen verran komea mies on kyseessä. Chris on erittäin mielenkiintoinen ja monimutkainen tapaus, ja siksi häntä on ilo seurata.

P.S.

Tein itselleni toisen instatilin, jossa keskityn vain ja ainoastaan treeniin ja ravintoon. Oman instatilin ns. personal trainer Pauliinalle. Oma nykyinen pauliina_olivia tilini jää samanlaiseksi kuin ennenkin, eli tili on julkinen ja sisältö vaihtelevaa. Koin hankalaksi tehdä omasta tilistäni täysin “fitness” tilin, koska tiesin seuraajieni olevan monenlaisia. Aina kun esim. uusi koulukaverini alkoi seurata minua, tiesin, että hän ei tule pitämään tilini sisällöstä. Vaikka niin ei saisi ajatella, niin halusi kuitenkin nyt luoda tilin, jonka sisältö on hyvin keskitettyä. Omaan tiliini saan edelleen tykittää kaikkea sekalaista, aina koirakuvista vaivaannuttaviin musiikkivideoihini. Koska se on minua, pidit siitä tai et. Mutta PT-tililleni pystyn keskittämään enemmän tiettyä aihetta ja näin kenenkään verkkokalvot eivät joudu näkemään mitään, mitä eivät halua nähdä. Eli jos vain ravinto- ja liikuntajuttuni kiinnostavat, niin tätä PT-sivuani seuraamalla säästyt kaikelta muulta kummalliselta sisällöltä, jota saatan suoltaa. Mutta toki jos muu häröilyni kiinnostaa, niin toivon lämpimästi, että jäät seuraamaan myös originaalia tiliäni.

Alkuperäinen eli @pauliina_olivia

https://www.instagram.com/p/BE5dERDxUyv/?taken-by=pauliina_olivia

 

Ja uusin, liikuntaan ja ravintoon keskittyvä tilini @pauliinaoliviatraining

 

Hallinnoin myös kolmatta tiliä @Cubiecubes

Cubie on ikioma makeup organizer tuotesarjani, jonka tulen lanseeraamaan loppukesästä/syksystä. Kannattaa siis pysyä kuulolla! 🙂

2 Comments

  1. Tuuli sanoo:

    Missmiafit on ihan megakuuma!! Oon tyrkyttäny sen kuvia miehelle varmaan kuukauden: “Kato ny kuinka hotti, kato ny mikä seksipommi!” 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *