Koulussa on kivaa!
16.11.2014
LVBeauty – volyymiripsien mekka
24.11.2014
Show all

Superterveellinen ja maidoton jäätelö

Nyt on luvassa sellainen herkku, että parempaa ei taida löytyä. Raaka-aineita tarvitaan vain kaksi; banaania ja manteli-/soijamaitoa.

IMG_1819

IMG_1820

Eli laita 1-2 banaania muutamaksi tunniksi, mielellään yön yli pakastimeen. Ota banaanit pakastimesta ja heitä blenderiin mantelimaidon kanssa. Sauvasekotin tai hyvä yleiskone käy myös tähän puuhaan. Itse tein blenderillä ja soijamaitoa sai lisätä ihan reippaasta, jotta banaanin muussautuivat. Ja mitä vähemmän nestettä laittaa, sitä “jäätelömäisempää” tästä tulisi. Itse laitoin tuota suklaajuomaa ja jätskistä tuli ihan liiankin hyvää! Jos haluaa vielä lisämakeutta, niin blenderiin voi toki vielä heittää steviaa mukaan. Mutta onhan banaani ja tuo suklaajuomakin jo itsessään mukavan makeita.

IMG_1822

Kolmesta banaanista sai kaksi isoa annosta jäätelöä

IMG_1826

Ja eikun nauttimaan! Ihanaa ja terveellistä viikonloppua kaikille! <3

6 Comments

  1. Riikka sanoo:

    Tein tällä viikolla jätskiä banaanista, raakakaakaosta, kookosmaidosta ja valkuaisesta. Oh my, kuinka hyvää siitä tuli!!!

  2. Tiina sanoo:

    Oi hyvä vinkki! Just tänää kattelin kaupasta noita soijamaitoja 🙂

  3. HH sanoo:

    Käytitkö siis tohon soijamaitoo vai matelimaitoo? tekstissä lukee soijamaito mut toi kuva on mantelimaidosta? ite testasin tota just mantelimaitoo ja hyvää oli:) ainut vaa etten kuorinu banaania ennenku laitoin pakastimee nii sain sitte vuolla puukolla ne kuoret irti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *