Uusi viikko ja uudet salivaatteet
21.11.2013
Aseeni pöpön nujerrukseen
24.11.2013
Show all

Taistoni pöpöä vastaan

Nyt on tosissaan veto pois! Niukka ruokavalio, pieni määrä hiilareita ja paljon liikuntaa voi siis itsessään tehdä kenestä tahansa nuutuneen, mutta olo on nyt erilailla väsynyt. Pää on ihan höttöä ja välillä meinaa ihan tippa tulla linssiin, kun väsyttää niin pirusti. Joku pöpö yrittää nyt selkeästi päihittää mut. Paras koittaa siis ottaa vähän iisimmin. Stressiäki on selkeästi nyt ilmassa.. paino on noussut jopa pari kiloa ja vatsa oireilee hassusti. Mm, tosi aikaset aamuherätykset ei tee nyt hyvää mun mahalle (plus siihen vielä pannullinen kahvia). Vatta on kipee ja pinkee. Koutsi sano, että stressi kerää nesteitä. Arrghh, just nyt kun olis hienoo laihtua, jotta motivaatio varmasti pysyis yllä!
Oon toisinaan kova likka ressaan ja ressaan aina mahalla, buu.

Kaks salia on saanu tehtyä tällä viikolla, mutta ei yhtään sillä draivillä, mihin olisin tyytyväinen. Loput salit jätin siis tarkotuksella loppuviikkoon ja koitin vähän lepäillä. Kävin saunassa ja pidin groomausillan etc.  

Hyi kauhee, joku paikallinen kylähullu!!

Kulmissa&ripsissä väri valmistumassa ja kasvonaamio nassussa. Tota ripsenvärjäysainetta voi ihan huoletta laittaa tuolla tavalla ‘vähän miten sattuu’, ei ainakaan mulla tartu ihoon, vaan vain kulmiin. Omaan kyllä luonnostaan ihan tummat kulmat, mutta näillä saa vielä sitä jotain UMPHhhia katseeseen. Omistin pitkään ripsenpidennyksetkin, kunnes kyllästyin jatkuvaan huollossa ravaamiseen ja luovuin niistä. Kyllä aina tosin kadehdin naisia, kellä on kauniit ja onnistuneet ripsenpidennykset.

Ehdoton suosikkini. Helpottaa elämääni huomattavasti. Kun pääsin alun pelosta ja sain karvat kerran otettua kunnolla pois, on tuo homma nykyään helppoa kuin heinänteko. Ei satu ja hommassa menee pari hassua minuuttia. Jaloista ei aina kaikki lähde kerralla, joten saatan joutua epiloimaan vaikkapa peräkkäisinä päivinä, mutta kyllä sitten kaikki saa lähtemään, kun vaan jaksaa olla tarkka. Itse käytän nykyään tuota tehoepilointi ‘terää’.. ja kyllä, ihan kaikkialle. Kainalot on ihan taivasta ottaa tolla. Ei tartte kun max. kerran viikossa epiloida (ja huom, mulla on pakko olla jotain sukujuuria jossain Turkissa, koska oon one hairy lady, jos annan karvojeni olla luonnontilassa. Jalkoihinkin kasvaa päivässä-kahdessa kunnon musta sänki, jos ajan karvat sheiverillä). Tää laite on ollu mun ehdoton pelastaja!! Varsinkin kesällä sen huomaa, kun ei tartte kiduttaa ihoo sheivaamalla joka päivä. Eikä tolla oikeen pääse tapahtuun niitäkään, että salilla on toppi päällä ja nostaa kädet ylös, katsoo itteensä peilistä ja.. “IIIK! en oo sheivannu kolmeen viikkoon!!”, samassa kun muut treenaajat hakee soihtunsa ja huutaa “KILL IT WITH FIREEE!!”. Kun tolla karvat ei kasva takas samalla tavalla, kuin sheivatessa. Paljon pehmeempinä ja tuntuu, että karvojen kasvu on jopa tyrehtynyt käytön jälkeen.

 Muista kuoria ja rasvata iho hyvin ennen itseruskettavan käyttöä. Anna myös rasvan kuivua ennen voiteen levittämistä. Itse yleensä teen kuorimisen ja rasvaamisen edellisenä päivänä. Itseruskettavaa laitan yötä vasten ja aamulla käyn vielä huuhtaisemassa ihon, jotta iholla ei leijuisi inhottava itseruskettavan katku.
Kasvojen iholle olisi hyvä käyttää ainostaan siihen soveltuvaa itseruskettavaa, muuten ihohuokoset tukkiutuvat ja then it’s pimpletown, ladies.

Normaalisti käytän ihovoiteena kookosöljyä ja nyt varsinkin kun ilmat kylmenevät ja sää muuttuu, myös kasvojen iholle, ettei kuivuuden takia tule näppyjä naamaan. Tuo iholle myös ihanan hehkun. Laitan aina iltaisin, en aamuisin.. ihan liian, noh, öljyistä meikin alle. Ja saa rauhassa muutenkin kuivua iholle läpi yön. Ei meinaan mikään quick dry. Siksi se ei sovellus myöskään käytettäväksi ennen itseruskettavaa.
ruokia

barbecue-vihanneksia, tomaattista wokkikastiketta, kanaa ja tummaa riisiä. Tosi hyviä noi bbq vihannekset! Löytyy pakastealtaasta.
ei ollu kevyttä salaatinkastiketta (soijaa/viinietikkaa) niin ripottelin päälle mineraalisuolaa, toimi hyvin.

kipeelle mahalle iltapala, aloin vielä syömään maitohappobakteeritabuja, että pääsisi tästäkin kiirastulesta

banaanimansikkaraejuustomehukeittohässäkkää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *