Epäonnistu eteenpäin
18.3.2017
Erilaiset addiktiot ja tunnelukot
16.4.2017
Show all

Tämän hetken lempparikosmetiikka

Minulla on muutama ihan ehdoton lempparituote tällä hetkellä. Sellaisia tuotteita, että uusia ei edes oikein uskalla kokeilla, koska nämä on todennut niin hyviksi ja toimiviksi.

 

  1.  PRADAN CANDY (OSTA OMASI *TÄÄLTÄ)

Ihanan makea, muttei kuitenkaan liian halpa tai lapsellinen tuoksu. Ihan lemppari!

 

2. LANZA MOISTURE SHAMPOO

Tällä hiukset tulevat äärettömän tuuheiksi ja tuntuu jopa, että hiuksien väri on jotenkin eläväisempi tämän käytön jälkeen. Tämän ostin kampaajaltani Royal Lookista.

 

3. UUSI RIPSIPIDENNYSTEKNIKKONI, SALON DE TWIN

Ihanat, tyylikkäät ja laadukkaat ripset <3

 

4. BELONGER HIUSSERUM (OSTA OMASI *TÄÄLTÄ)

Ilman tätä en suostu näiden pidennysten kanssa elämään. Tekee pidennyksistä kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

 

5. VICTORIA’S SECRETIN HUULIKIILLOT

6. AB CONTOUR KIT

7. BOBBI BROWN ALL OVER THE FACE HIGHLIGHTER PHOTOSHOP -JUTTUNEN

Muutama lempparituote, mitkä kuuluvat ihan arkimeikkiini joka päivä. Minulta kysytään tosi usein, että mitä huulikiiltoa käytän ja kaikki nuo VS tuubit toimivat. Toinen lempparini on chanelin huulikiilto nro 104. Teen ysärikikan ja laitan hieman meikkivoidetta huuliin ja sitten tuollaista kunnon tahmeaa tököttiä ja saan sillä mieluiseni lopputuloksen.

 

8. GERARD COSMETICS SLAY ALL DAY SETTING SPRAY

Loistotuote, kun suihkuttaa meikin alle, meikistä tulee heleä ja tasainen. Ja kun suihkuttaa vielä meikin päälle, niin varmasti pysyy naama koossa koko päivän. Tämän, niin kuin oikeastaan kaikki muut meikkituotteeni tällä hetkellä olen tilannut Beauty Baysta.

 

9. BRAUN EPILAATTORI

Olen varmaan aikaisemminkin sanonut, että olen suhteellisen karvainen nainen. Mutta asiat eivät saa pysyä niin, joten siihen olen ottanut tehoaseet käyttöön. Tällä keritsen itseni noin kolmen viikon välein, kainalot parikin kertaa viikossa. En ole siis niitä naisia, että viikonkin sänki tuntuu kukkaniityltä. Jo 12 tunnin jälkeen säärissä asuu piikkisika, joten sheivaus on vain pika-apu, mutta tämä tehoapu. Tämän ostin Gigantista ja tämä versio maksoi n. 150€.

2 Comments

  1. sohvi sanoo:

    Samaistun suhun tossa viimeisessä 😀 Itselläni käytössä tällähetkellä epilaattori, kuumavaha & höylä, jokainen omaan tarkoitukseensa.. Suosikki silti on kuumavaha – aina saisi vain olla ostamassa uutta purkkia joten epilointi tulee huomattavasti halvemmaksi 😀

    • Patu sanoo:

      Itsellä myös välillä vahaliuskat käytössä, mutta iho meinaa aina ottaa vähän närpiötä. 😀 Täytyykin kokeilla tuota kuumavahaa! Litrakaupalla kuumavahaa 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *