Hiilaritankkaus
28.10.2013
Bisnesmiittinki
29.10.2013
Show all

Tankkauksen jälkeen

Uusi viikko. Aamuvuoro hyrr.. Haittas vähän eilistäkin kun stressas aamun herätystä. Oli pakko mättää vielä klo 22-23 ja herätys oli tänään klo 6.

Uni ei ollu mitään maailman parasta ton mättämisen jälkeen mutta onneks tajusin ottaa yökskin rennien, niin närästys ei ollu niin paha, kuin esim. mun viime tankkauksen jälkeen.

Olo on yllättävän pirtee vaikka onkin huonot unet alla. Viime tankkauksen jälkeen olin jopa pahalla päällä, nyt on vaan sellanen perus maanantaifiilis. Aamupuuro ei kylläkään maistunut tippakaan. Johtuu tasan siitä, että söin illalla niin paljon. Puuro maistuu nyt jopa pahalle ja ei yksinkertaisesti nyt mene sitä ääntä kohti.
Töiden jälkeen salille.. reeni kulki aivan superisti!! Voimaa ja ytyä riitti ku pienessä kylässä. Vaikka yleensä en oo työpäivän jälkeisen salin suurin fani. Teen niin paljon iltaa, että oon vaan siis tottunu meneen salille aamusta, milloin mulla onkin parhaat energiatasot,

Illalla mentiin vielä saunaan, että sai pahimmat kuonat ja pöpöt liikkeelle. Oli myös pakko käydä ostaan kaikkee terveellistä, oli niin pöhö olo 😀

Törkeen hyviä!! Lisää makeutta kaipaavat (eli minä) voivat lisätä vielä hunajaa/ nestemäistä makeutusainetta.


Voi vitalis oon pitkään halunnu ostaa tota vehnäorasta ja yleensäkkin noita Cocovin tuotteita. En oo vaan vielä raaskinut. Nyt oli pakko. Ihan törkee terveystuote tuo vehnäoras. Terveysvaikkutteita on liiiiuuuta! Kiihkeimpänä on sen piristävä, boostaava ja kehoa puhdistava vaikutus. Inkivääri ja tuo detox tee myös puhdistavat kehoa ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa.
Ja noi teet oli pakko ottaa kokeiluun, näyttää ihanilta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *