Äitienpäivän lahjaideat
3.5.2015
Ensimmäinen viikko reversellä
4.5.2015
Show all

Tehomusiikkia salille – Tech N9ne

Kevät ja alkuvuosi on ollut musiikillisesti hienoa aikaa. Uusia upeita albumeita on tippunut kansan korville suhteellisen paljon. Itse pyrin seuraamaan musiikkimaailmaa tiuhaan, koska kyllästyn biiseihin helposti ja kaipaan salille uusista ja hyvistä biisistä saatua energiaa ja inspiraatiota. Musiikimakuni on tietynlainen, en ole mikään suomipop tai humppafani, vaan vannoutunut räppimusiikin fani. Suomalainen räppi ei tosin oikein uppoa. Ehdin jo hehkuttaa Yelawolfin uutta albumia, kunnes uusi pommi räjähti. Tech N9ne. Maailman paras räppäri. Mies joka viihtyy underground piireissä ja ei juurikaan haaveile mainstream urasta. Musiikkia hän on tehnyt varmaan sen verran mitä minulla on ikää ja se todellakin näkyy hänen tuotoksissaan.

Saanko esitellä, Tech N9ne – Special Effects

Koska albumi on niin uusi, ei youtubessa luonnollisesti ole vielä paljoa julkaisukelpoisia videoita. Korvaa vihloo kaikki versiot missä nopeutta on nostettu tai laskettu. Sillä aikaa voisin pistää tänne omat suosikkini Techin aikaisemmista tuotannoista.

Ja näitä on kasapäin lisää… Tää äijä on musiikillinen nero. Vasta yhden keikan oon päässyt näkemään ja se on yksi mun elämäni parhaista muistoista. Ihan järkyttävän hyvä myös livenä! Huh.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *