Moshpit ja kaljaa silmässä
23.11.2015
Hitti vai huti?
25.11.2015
Show all

Tein sen pahimman

Olen tehnyt sen pahimman. Olen satuttanut puolisoani. Miten saan tämä tekemättömäksi, miten saan rikkinäisen ehjäksi. Se merkitsi sinulle niin paljon, lähes koko elämän. Minä paholainen nainen tulin ja tuhosin.

Rikkäistä ei helposti saa ehjäksi. Korjattua ehkä, mutta toisinaan on parempi vaihtaa vain täysin uuteen, ehjään. Aina tulee uusia ja parempia vastaan, mutta olet osannut arvostaa tätä mitä nyt on. Tai oli.

File 1.10.2015 13.54.15

Miten saatoin olla niin typerä. Niin hölmö ja yksinkertainen. Miten en tajunnut sen olevan niin haurasta ja rikkuvaa. Luulin sen kai kestävän kaiken. Hölmö nainen, tietämätön. Miehet toisinaan pärjäisivät paremmin ilman meitä naisia, olisi elämä heille helpompaa niin. Nyt vain molemmat yritämme antaa tekohengitystä, mutta molemmat tiedämme, että se on turhaa.

Kuin tuhat salamaa minä tulin ja tuhosin. Pyyhkäisin ja kaikki oli tuhottu. Yhden virheen vuoksi kaikki tuhottu, liitoskohta rikki.

Kuinka korjaan tämän? Mitä se maksaa? Kuinka sen teen ja kuka sen kertoo.

On ehkä vain aika mennä eteenpäin.

Anteeksi rakas, että rikoin pleikkarisi. Lupaan ostaa sinulle uuden. Sen Star wars-version. 

File 24.11.2015 19.27.48

25 Comments

 1. MariA sanoo:

  Klikkasinpas kuitenkin vaikka arvasin 😀

  Arvaako kysyä mikä johti tähän kauheaan tapahtumaan?

 2. tiippa sanoo:

  Miksi teet tällaisia klikkijuttuja? Onko se tavoiteltavaa, että lukijat luukee, että jotain oikeesti pahaa on tapahtunut 🙁 menee kyllä maku koko blogiin, eikä tää ollu eka tällainen klikkien kalastelupostaus.

  • Haha! Ei ole klikkikalastelua, vaan hassuttelua. 😀 Teen samanlaisia jäyniä omassa facebookissanikin, olen siis vaan perseestä. 😀

   • A sanoo:

    Pakko sanoo et näistä klikkipostauksista oon samaa mieltä et nää on vähän mauttomia, vaikka oonki huumorintajunen ihminen 😄 tai ehkä just siks et mul on niin hyvä huumorintaju ja nää on niin LAME!!:D

  • Piia sanoo:

   Samaa mieltä Tiipan kanssa, ärsyttää avata tekstiä jonka otsikko on liioiteltu jotta saisit klikkauksia. Vähentää mun halua avata mitään sun tekstejä kun monesti saanut pettyä 🙁 Ei siis pettyä ettei ole tapahtunut jotain huonoa johon olet vihjannut otsikossa, mutta kun sisältö ja otsikko eivät kohtaa. Osaat kirjoittaa kuitenkin hyviä tekstejä myös, joten miksi alentua tälle tasolle?

  • Leena sanoo:

   Mä ainakin klikkasin just siksi, että arvasin, että tässä on joku juju, kuten joissain aikaisemmissakin postauksissa on ollut. Se on ihan hauskaa, että blogeihin kirjoitetaan myös vähän kieli poskessa tai saadaan arkisetkin asiat näyttämään hiukan erilaiselta. 🙂

   Sitä paitsi pleikkarin rikkominen ois kyllä kauheeta!

 3. ronjajulia sanoo:

  Toi on paha!! Itse saman virheen joskus tehneenä ymmärrän tuon tuskan.. Mikäli vastaava virhe toistuu lentää kuulemma akka pihalle (oli kuitenkin “vahingonkorvauksen” jälkeen leppynyt ja tyytyväinen)

  • Jep!!! 😀 Pakko nostaa hattua toooodella paljon tuolle ukkelille. Oli rauhallinen ja ei yhtään hermostunut, se oli minä kuka alkoi melkein itkemään kun niin tuli kamalan huono omatunto. 😀 Mutta nyt onneksi on uusi pleikkari ja vielä peli kaupanpäälle. Huh.

 4. Nasu sanoo:

  Aivan mahtava teksti! Osui ja upposi ja sain hyvät naurut! 😀 on ne pelit niin tärkeitä miehille ja oma miehenikin tykkää kovasti pelata ja kun olen itse tämmönen kunnon sählä niin välillä kaadun kuulokkeiden johtoihin ja välillä sitten kaadan jotain pelivehkeiden päälle 😀 toivottavasti miehesi leppyi 😉

 5. rikemau sanoo:

  Voi eei.. 😀 onneks tilanne oli korjattavissa eikä tavallaan sattunu mitään peruuttamatonta. 😉

 6. Elisa sanoo:

  Hauska!

  Lähinnä näistä klikkauksista itkijöistä tuli mieleen, että hakemalla hakevat jotain draamaa ja pettyvät, kun eivät saakaan. Mitä se sitten heistä kertookaan… Mutta jatka samaan malliin!

  • Hyvin paljon mahdollista..

   Kiitos. 🙂

   • tiippa sanoo:

    No ei kyllä näin oo ainakaan mun kohdalla.. olisinko vuoden päivät tätä blogia lukenut, niin kyllä tuttua bloggaajaa kohtaan tuntee erityisesti myötätuntoa. Tällöin tuollainen otsikko todellakin voi säikäyttää. Mä olen kyllä huumorintajuinen, mutta kuten A kommentoi, niin tällainen huumori on lame. Hyvä kirjoittaja osaa tuoda huumoria paremminkin esille ja tiedän, että kirjoittajalla on taito kirjoittaa, ilman alentumista tällaiseen otsikointiin.

 7. Emppu sanoo:

  Ihan paras :Dd nyt osu niin hyvin mun huumorin kans yhteen etten kestä :Ddd

 8. Tuuli sanoo:

  Voi, mikä tragedia. Raskas paikka parisuhteelle. Tsemppiä tekohengitykseen. 😉

  P.S. Nauru tuli tarpeeseen pitkän treenin jälkeen. Kiitos. 😀

 9. Tiina sanoo:

  Minusta on hienoa, että huumoria löytyy! Itse en edes ajatellut tätä klikkien kalasteluna. Mutta tästä näkee, että ihmiset ovat heti kärppinä, jos jotain vähänkin negatiivista tai sitten jo vähänkin ennalta arvattavaa on otsikossa, niin klikataan auki. Valitettavaa tässä on se, että jos jokin on negatiivista, niin sitä juttua luetaan yhä uudestaan ja uudestaan. Ihan niin kuin ihmiset eläisivät toisten negatiivisilla postauksilla ja oikein haluaisivat, että toisella menee huonosti. Ehkä itselläni on sitten kieroutunut huumorintaju, koska minusta tämä oli hauska 😊 ja oikeastaan, se on jokaisen oma henkinen helvettinsä, jos eivät tykkää 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *