Asiaa ihosta – onko ravinnolla vaikutusta ihon kuntoon?
14.7.2015
Nopeat terkut! <3
18.7.2015
Show all

The only heaven I’ll be sent to is when I’m alone with you

Miltä tuntuu kun rakastaa?

Ensimmäistä kertaa on tyhjän näytön pelko. Niin paljon sanottavaa, mutta oikein mistään ei saa kiinni. Mitä on rakkaus? Rakkaus on niin montaa asiaa. Se on maailman suurin voima. Se sisältää sekä turvaa että pelkoa. Muistan kun olin rakastumassa, tuntui kuin olisin tekemässä vapaapudotusta. Meni pitkään ennen kuin uskalsin vain antaa mennä. Päästää irti ja katsoa ottaako toinen vastaan. Joko sattuu ihan helvetisti tai toinen ottaa sut kiinni.

Rakkaus on ihan helvetin pelottavaa. Sä annat itses täysin toiselle ja sillä on kaikki valta halutessaan tuhota sut täysin. Rakkaus on aina riski.

Mä en oo ikinä ennen ollut rakastunut ja en tiennyt yhtään, että miltä rakastuminen tuntuu. Muistan, kun mies ensimmäisen kerran sanoi, että rakastaa mua, niin koko mun kropan läpi meni sellainen outo kuuma aalto ja sormissa kihelmöi. Muistan sen tunteen edelleen hyvin elävästi.

Jos mä alan  miettimään sitä kuinka paljon mä tota miestä rakastan, niin alan aina itkemään. Oon aina ollut hirveän herkkä liikuttumaan. Onnellisuus saa mut itkemään. En voi koskaan olla pitkään suuttuneena tuolle miehelle, koska mulla on liian paljon sille kerrottavaa ja haluan päästä sen lähelle. Se on tässä maailmassa se maailman tärkein ihminen mulle.

Miltä tuntuu, kun tietää että on löytänyt elämänsä rakkauden? Oon aina pärjännyt hyvin yksin ja en kokenut, että tarvitsen ketään. Halusin, mutta en tarvinnut. Nyt elämässä on kuitenkin selkeitä suunnitelmia. Ei ole vain minä, vaan me ja meidän suunnitelmat, meidän tulevaisuus.

Tää ihminen on mua varten, mun toinen puolisko. Kaikki palat vaan loksahti paikoilleen. Mun elämä alkoi sinä päivänä kun tapasin mun miehen. Kaikki sydänsurut, epävarmuudet ja huolet katosi. Tai ainakin tuntuu nyt paljon pienemmiltä. Ja onhan ainakin olkapää mitä vasten turvautua.

Päällimmäisenä onkin ehkä turvallisuuden tunne. Tuo mies on lämmin ja turvallinen, hyvä ihminen. Ei ole asiaa, jota hän ei puolestani tekisi. Rakkaus oikeasti ihan fyysisesti tuntuu rintakehässä. Kun sä rakastat jotain ihmistä, tuntuu just siltä, että sun sydän pakahtuu onnesta. Tiedät, että ilman sitä ihmistä, sä et olisi enää sää.

Pysy aina siinä, sä olet mun elämäni tarkoitus.

File 16.7.2015 22.30.06

 #lovewins

 

7 Comments

 1. eve sanoo:

  Ihana teksti! Oon samaa mieltä! Mä oon myös samanlainen liikkis, alan itkemään melkein aina tai ainakin liikutun jos mies puhuu mulle kauniisti tai sanoo et rakastaa mua. Oon miettinyt oonkohan ihan normaali rakkaus on ihanaa mutta myös niin pelottavaa samaan aikaan.

 2. Raidallinenrouva sanoo:

  Ihana teksti ja niin totta. Tuntuu että niin harva tässä maailmassa enää rakastaa näin. Meillä on kahdeksas vuosi menossa, neljäs hääpäivä oli ja talvella kolmas lapsi takana. Ja rakastan päivä päivältä enemmän miestä jos vaan ikinä on mahdollista. Enkä vain rakasta vaan olen yhä palavasti rakastunut. En tiedä miten maailmasta pystyi löytymään noin ihana mies. Ja mies tuo tosiaan ihan uudenlaista turvaa, tietää että tapahtui mitä tahansa niin siitä selviää tuo rinnalla. Kamalinta elämässä onkin kuulla että mies tuskin tulee selviämään elossa, maailmasta tulee niin musta paikka vailla minkäänlaista pohjaa ja turvallisuuden tunnetta. Onneksi joku korkeampi taho antoikin miehen pysyä täällä läsnä <3

  Onko tuo kuvan sormus uusi? Jos on, niin hurjasti onnea! Tai onnea muutenkin, ihanasta toimivasta parisuhteesta 🙂

  • Kauniita sanoja ja kauniit elämänarvot. Luojan kiitos maailmassa on oikeasti vielä hyviä miehiä, vaikka muuta yritetäänkin sanoa. <3

   Se on uusi, kihlauduimme eilen. <3

 3. Elina sanoo:

  Pitkään blogiasi lukeneena nyt oli pakko kommentoida. Kauniita sanoja ja ihania ajatuksia. Oon rakastumassa toista kertaa, ensimmäisestä rakkaudesta syntyi ihanat lapset ja tuli myös se pahin tuska mitä ajatella saattaa. Silti uskon että voin kokea vielä jotain ihanampaa. Rakkaus on ihmeellistä! Onnea kihlauksesta!

 4. Outi Karita sanoo:

  <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *