Muutto ja uusi vuosi <3
19.1.2017
Mikä on sun tavoite?
19.2.2017
Show all

Laitatin tuossa jo muutama kuukausi sitten Pirkkalan Royal Lookissa Heidillä sinettipidennykset, mutta en ole niistä muistanut vielä tänne blogiin asti turista. Toki nyt osaan sanoa jo, että millaista hius on käytössä. Ja olen aivan totaalisen rakastunut! Pidennys on laadukasta, silkkistä ja tuntuu pysyvän äärettömän hyvänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hius on Blongin virgin hairia. Pidennys on hieman laadukkaampaa ja tyyriimpää kuin peruspidennys ja jatkuu latvaan asti paksumpana. Luottokampaajani tietää jo tyylini ja sen, että mieluummin haluan pidennyksen olevan paksua ja laadukasta, kuin mitään hiirenhäntää pyörimään päähäni. Tämä pidennys on ensimmäistä, joka oikeasti minunkin käytössäni on pysynyt todella hyvänä ja laadukkaana kuukaudesta toiseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANeule *täältä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koen jopa, että hiukseni ovat nyt huomattavasti helpompi laittaa ja käsitellä. Omat hiukseni joudun pesemään joka päivä tai vähintään joka toinen päivä, koska ne ovat niin liukkaat ja latteat. Pidennyksien kanssa hiukseni pysyvät pidempään näyttävämpinä ja nyt olen pessyt hiukset kaksi kertaa viikossa ja muuten kikkaillut kuivashampoon ja kiharruksen kanssa. Kiharat pysyvät hiuksissa hyvinä monta päivää ja hius ei mene juuri ollenkaan takkuun. Öisin laitan hiukset kevyelle letille tai vanhalle kunnon hainhaampaalle.

Käytän pidennyksiin nyt vain niihin soveltuvia pesuaineita ja muutenkin käytän laadukkaita tuotteita hiusten muotoiluun. Koen muutenkin, että sinetit ovat minulle se pidennyksistä paras vaihtoehto. Omaan liukkaat ja helposti rasvoittuvat hiukset, sekä treenaan usein, joten ainakin minulle teippipidennysten teippi menee helposti tahmaksi kiinni omiin hiuksiin. Sinettien etu on myös se, että hiukset voi paljon huolettomammin laittaa ponnarille, ilman, että pidennykset näkyvät niin helposti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiustuotteet ostin edulliseen hintaan NordicFeelin verkkokaupasta, *TÄÄLTÄ.

Belonger tuotteet *täältä

Kuivashampoot *täältä

2 Comments

 1. zarppa sanoo:

  Puoli vuotta ilman näitä: tekoripset
  tekotukka
  tekokynnet
  tekotissit
  No okei, silikonit on pakko antaa olla 😀 (mutta jätä “antavat” kuvat ottamati) mutta eikö kuulostakin jo kovin tehdyltä kauneudelta?
  Oot varmasti kaunis ilman näitä turhia hömpötyksiä, tulet luonnollisemmaksi. Nuo kuvasi ovat muuttuneet kovin tuon erosi jälkeen. Nyt olet enemmän ns.tyrkyllä. Juu tiedän tämä on blogisi jne jne, ei ole tarkoituskaan haukkua. Ehdotan haastetta 😀 Ehkä sitten huomaisit itsekin miten naturellimpi lookki voisi toimiakin, mm. työasioissa. Jos itse kokisin tarvitsevani PT:n palveluja, valitsisin luonnollisemman ja freesimmän näköisen. Älä ota tätä pahalla, ota siis haasteena <3

  • Patu sanoo:

   Kiitos palautteestasi. 🙂

   Jokainen meistä saa kokea itsensä kauniiksi juuri sellaisena kuin haluaa. Toinen haluaa olla luonnollisempi ja toinen tykkää laitetummasta lookista. Toki, töissä varmasti jokainen näyttää erilaiselta, kuin vapaa-ajalla.

   Tuskin Juttakaan tekee valmennuksia samassa lookissa, kuin MeNaisten kuvauksiin laitettuna. Ja täysin rautainen ammattilainen on kyseessä. Tuo ajatus oikeastaan saa itsessäni sen aikaan, että miksi laittautunutta ja näyttävää naista ei nähdä rautaisena ammattilaisena? Tuo ajatus on kovin ahdasmielinen ja oi, niin kovin 50-lukua.

   Jokaisella on oikeus olla juuri sellainen kuin haluaa, eikä siihen oikein ole toisella sananvaltaa. Ymmärrän toki sinun näkemyksesi, mutta kannan itseni ylpeänä juuri näin. Niin itseni kuin ammattiminäni. Päällimmäinen ajatus joka tästä jäi oli, että ihmettelen oikeastaan, että kuinka annat minun ulkonäköni häiritä sinua noin paljon? Miksi? En varmasti ole ainoa laittautunut nainen maailmassa.

   Haastankin siksi sinut näkemään ihmiset pintaa syvemmälle. Olemaan ihminen ihmiselle, eikä susi toiselle.

   Kaikkea hyvää sinulle <3

   Tässä lisää aiheesta: http://healthskitchen.fitfashion.fi/2016/11/12/slutshaming/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *