Suru, arki ja liikunta
2.11.2016
Askel kerrallaan eteenpäin
10.11.2016
Show all

Uusi elämä sinkkuna

Sanotaan se nyt suoraan, minusta on aivan ihanaa olla sinkku. Erot eivät ikinä ole mukavia ja ei ole mitenkään ihanaa tajuta toisen olevan jotain ihan muuta kuin mitä olet vuosikausia luullut. Mutta jotenkin koen saaneeni toisen mahdollisuuden elämässä. Loppuelämäni oltiin lyömässä lukkoon, mutta nyt saan uuden mahdollisuuden tehdä kaiken toisin. Voin tutustua itseeni ja etsiä sellaisen kumppanin, joka sopii minulle nyt. Minuun sellaisena ihmisenä kun olen nyt. Toki tulen aina muuttumaan ihmisenä ajan saatossa. Enää en ehkä ajattelekkaan, että seuraavankaan on pakko olla se koko elämän kestävä kumppani. Ihanaahan se olisi, mutta tiedostan jatkuvan muutoksen itsessäni. Olen romantikko, mutta realisti.

photo-29_fotor8

Toki pysyviä piirteitä minussa varmasti on ja jos joku niihin loksahtaa ja kasvaa kylkiluihini kiinni, sallin sen. Mutta en aio enää elää parisuhteessa ilman rakkautta, ilman intohimoa, ilman yhteenkuuluvuuden tunnetta. Vaikeita aikoja tulee parisuhteissa aina, mutta ne tulee erottaa siitä, että jos homma ei toimi enää ollenkaan.

Nautin todella nyt siitä, että saan olla sinkku tällaisena kun nyt olen. Olen sinut itseni kanssa, olen aikuinen nainen ja juuri siinä persoonassa, johon olen vuosia pyrkinyt. Kun aloin seurustella olin vielä kesken, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Olin nuori, pelokas ja hukassa. Nyt voin tutustua itseeni uudelleen yksin ja todella etsiä sellaista kumppania, joka minulle sopii nyt. Ei hätää, en pidä asian suhteen minkäänlaista kiirettä. Päinvastoin, haluan rehellisesti sanottuna pitää nyt vain hauskaa. En todellakaan ole valmis uudelle parisuhteelle, en vielä pitkään aikaan. Voisin nyt vain huutaa kalliolta, että JIPPII OLEN SINKKU! Tekisi mieli suudella vastaantulevia ja heitellä käsiä ilmaan. Mä nautin. Jukulauta mä nautin.

Olen kuin mieskarkkikaupassa. Katselen ja ihastelen. Mietin, että mikä olisi oikeasti se mun juttu. En pyydä anteeksi keneltäkään, olen sinkku ja saan tehdä mitä haluan. Hei, tää on niin siistiä!

Se tunne, kun salilla näet komean miehen ja saat ujosti hymyillä takaisin. IIIKS! En muistanut edes, että kuinka kivaa ja jännittävää on olla sinkku.

photo-4_fotor

Haluan vain ottaa kaiken ilon irti aina juuri siitä elämäntilanteesta. Jos olen parisuhteessa, annan siihen kaikkeni. Ja jos olen sinkku, nautin siitä täysin rinnoin. Ja nyt on todellakin mun aika olla sinkku. Viimeksi olin sinkkuna epävarma ja miehet oli mulle ihan utopiaa. Nyt on hassua huomata, kuinka miehet nykyään pelkää mua vaikka mä olin ennen se, joka pelkäsi miehiä.

Ennen en ikinä mennyt treffeille tai uskaltanut nähdä ketään (ainakaan selvinpäin). Tirsk. Mikä ero olla sinkku epävarmana 22-vuotiaana versus nykyiseen itseeni. Nyt olen itsevarma 27-vuotias sinkku. Tiedän mitä haluan ja uskallan mennä sen perään.

Juhuu!! Jukulauta mä nautin!

Sinkkuus ei todellakaan ole tabu tai huono asia, nauttikaa siitä!

#mieskarkkikauppa <3

12 Comments

 1. maria sanoo:

  Hitsi, toi kuulostaa tutulta! Se et oli intohimottomassa suhteessa ensirakkauden kanssa ja sit wohuuu ku eros, morjens 😀 tuntu et on koko maailma auki ja voi pyörittää miehiä miten haluaa 😀

 2. Mulle ei tullut mitään “jee oon sinkku”-fiilistä eron jälkeen, ja edelleen 1.5v erosta olen täysin yksin vailla minkäänlaista kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen. Mua ei hymyilytä vieraat miehet, enkä koskaan edes näe mitään komeita miehiä missään keille voisi hymyillä. Mieskarkkikaupat on vissiin suljettu multa 😀

  Vaikka sun asenne sinkkuuteen ja deittailuun ym tuntuu olevan täysin päinvastainen kuin mulla itselläni, ja mä vaadin aikaa päästä jaloilleni enkä pysty kiinnostumaan uusista miehistä, ihailen kuitenkin tuollaista spontaaniutta ja kykyä heittäytyä asioihin. Musta ei sellaiseen ole, ja olen todella hidas etenemään asioissa ja punnitsen tarkkaan asioita. Oispa joskus tuollainen! 🙂

  • Kaikki on erilaisia ja reagoi asioihin erilailla. Sun tapasi on varmasti hyvä ja terveellinen sulle, ihminen kuitenkin usein tietää mitä juuri sillä hetkellä tarvitsee. Kyllä sä varmasti hyppisit kukasta kukkaan, jos kokisit sen tarpeelliseksi. Toiselle tekee hyvää olla yksin ja toiselle kunnon rebound hoitaa haavat. Ero on kuitenkin omanlaisensa suruprosessi, toisen ihmisen pieni kuolema. Jokainen suree omalla tavallaan ja mikään tapa (kunhan ei ole itsetuhoinen tms) ei ole väärä. <3

 3. Jenni sanoo:

  Oot hauska ja tunnistan samoja piirteitä itsessäni mutta tsiisus sulla on nyt joka postauksessa joko vähän massuu vilautettu tai boobsit ruudussa…oot nätti. Kyllä sitä heruu muutenkin😚

  • Vai olisiko, että nautin siitä, että kukaan ei ole mustasukkaisena rajoittamassa. Ei kaikki ole heruttamista, vaan itsestään nauttimista. <3 Teen mitä haluan. 🙂

   Sovitaanko, että ei slutsheimattaisi toisiamme? Kaikki ei aina pyöri miesten tai seksin ympärillä. Nainen voi olla kuvissaan juuri niin alasti tai vaatteet päällä kuin haluaa. Vain hän itse päättää, mitä niillä hakee. 🙂

  • Emilia sanoo:

   Voi huoh😂 miten on edelleen näitä naisia, joille muiden naisten naiseellisuus on joku ongelma? Sulle on luotu upea naisen kroppa – anna sen näkyä! (Tietysti hyvän maun rajoissa☺)

 4. mjai sanoo:

  Haha no tällee kolmen vuoden sinkkuuden jälkeen ei voi sanoo että jippii ihana olla sinkku. Lähinnä sitä miettii, että mitä jos itsellä onkin niin huono tuuri, ettei enää ikinä kohtaa kenenkään kanssa. Mut joo, kannattaahan siitä nauttia niin kauan kuin se kivalta tuntuu 😀

 5. HANNA sanoo:

  Tsemppiä sulle kaikkeen, isoja asioita sulla nyt elämässä! Toivon ja uskon että kaikki tuntuu ajan myötä paremmalta. Olet hieno nainen, ja myös nuori, saat vielä uuden rakkauden ja hirmuisesti ihania kokemuksia. 🙂 Voimia surutyöhön. Itselläni helpotti puolessa vuodessa, kunnolla vuodessa, läheisen kuoltua. Nyt kuolemasta on kaksi vuotta ja kauniit muistot hymyilyttää, nyt ei enää itketä. (Useimmiten) Aika parantaa haavat, niin se vaan oikeasti menee. <3 Mutta lähetän sulle paljon ajatuksella energiaa ja tsemppiä ja myötätuntoa ja ison halauksen!!

 6. EhkäKohtaSinkku sanoo:

  oih, i feel you. Itse käyn tässä eroprosessia läpi juurikin, toisen vuoksi lupasin mennä jopa avioliittoneuvojalle ennen kuin lopullista päätöstä tehdään, mutta sisimmissäni olen tainut sen jo tehdä. Vaikeinta tulee olemaan just kun kun toisen mielestä minussa/suhteessa ei ole mitään vikaa, joten vika on kliseisesti minussa. Mut aih kun mäkin odotan mieskarkkikauppaa.. oon ehkä jo vähän salaa raottanu kantta ja maistellu..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *