Hakemassa vauhtia dieettiin
1.9.2016
Avoin kirje sinulle, rattijuoppo
9.9.2016
Show all

Yhteistyössä Cubie

Olen viimeisen hieman alle vuoden työstänyt omaa verkkokauppaani. Idea verkkokauppaan ja sen tuotteisiin lähti, kun katsoin youtubesta makeup tutoriaaleja. Huomasin, että lähestulkoon jokaisella suositulla jenkkiläisellä tubettajalla oli taustalla hieno akryylinen meikkiboksi. Tutkin netin syöverit ja huomasin, että Suomen markkinoilta ei löydy vastaavaa. Ebaysta sai pieniä halpisversioita ja etsystä jos tilasi, summa kipusi toimituskuluineen vähintään 200 dollariin. Ja ne, missä oli tarjolla juuri sellaisia kun halusin, eivät toimittaneet Suomeen asti. Ja tietysti kaikissa toimituskulut olisivat maksaneet maltaita.

emilia_tuulipäivä-1Kuvat ja verkkosivu: Anrietta Kuosku Photography

Otin sitten ohjat omiin käsiini ja selvitin, että miten pystyn tilaamaan tuotteita bulkkina Suomeen. Tämä oli siis ainoa, miten sain bokseja Suomeen. Ja sitten ei muuta kuin projektia käyntiin ja halusin, että muutkin saavat  mahdollisuuden ostaa tämän tuotteen. Kilpailutin ulkomaalaisia tehtaita, keksin nimen ja logon, tein tilauksen, hermoilin tullin kanssa, teetin oman verkkokaupan ja tadaa tässä sitä ollaan. Nyt minulle on oma tuotesarjani, Cubie.

Tuotteita on luonnollisesti rajallinen määrä, koska en ole iso monen työntekijän yritys. Tiedän, että muutkin haluavat tämä jenkkiläisen hittituotteen ja ihmettelen suuresti, että miksi tätä ei vielä ole Suomessa. Mutta nyt saatte omanne ja markkinoihin verrattuna vielä hyvin edulliseen hintaan. Ulkomailla esim. huulipunatornin hinta on alkaen 130 dollaria plus postimaksut.

emilia_tuulipäivä-2 meikki_rasia_laatikko_laatikosto_meikkijarjestelija_meikkit_jarjestykseen_meikkien_sailytys_koru-1 emilia_tuulipäivä-3

 

Avajaistarjouksena saatte koodilla avajais10 -10% hinnasta. Tarjous on voimassa 23.10.2016 asti.

CUBIE.FI

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *