Tarinani
23.10.2013
Löytöjä
25.10.2013
Show all

Vapaapäivä, ah.

Maanantai ja tiistai meni perus hurlumheissa. Ma aamulla lenkille, salille ja iltavuoroon. Tiistaina aamuvuoroon, siitä salille ja illalla koiran kanssa lenkki.

Tänään siis vapaata, ihanaa. Aloitin päivän kylläkin lenkillä, hohoo.

Mutta ulkoilma tekee niin hyvää ja koirakin nauttii kun saa kunnolla ulkoilla.

Meidän Yela punkero (vauvana)

Hitsi oli muuten aamulla NÄLKÄ! Eilinen oli niin pitkä päivä, herätys viideltä ja 23 menin nukkumaan. Syömisten välit venähti ja päivä oli muutenkin rankka. Tein kuitenkin aamulenkin niinkun kuuluukin, eli isolaatin ja kahvin voimalla. Loppumetrit kyllä meni jo kuola suupielestä valuen, kun mietin aamupalaa.
Tein pitkästä aikaa ihan kunnon kaurahiutaleista puuroo, enkä pikapuurohiutaleista. Kauhee, en muistanu kuinka paljon siitä tulee. Mutta just hyvä, kaikki meni ja lisääkin olisin ottanu jos olis saanu.

Puuroo, sokeritonta mehukeittoo & ruisleipä, kalkkunaa, 9% oltermannia ja rasvatonta raejuustoo, päälle ripottelin vielä sitruunapippuria.

Mä vaan rakastan aamupalaa ja oon aina rakastanu. Suurin osa ihmisistä ei ees syö aamupalaa. En pysty ymmärtämään. Mua ihan jo pyörryttää ekan tunnin sisällä jos en oo syöny. Ja kun se aamupala on se päivän tärkein ateria, sillä saadaan se aineenvaihdunta käyntiin ja ei tuu myöskään illalla ahmittua niin paljon jos on jo aamulla syönyt hyvin. JA usein jos aamupala ei maita, on se merkki siitä, että on syönyt illalla liikaa. Eli näin syntyy epäterveellinen noidankehä.

Asiasta kukkaruukkuun..

Päivällä onkin ensin treffit iskän kanssa ja sitten kullan kanssa. Kultsin kanssa mennään Fitwokkiin syömään (näin dieetillä en tosin juurikaan syö ulkona) ja sitten metsästään mulle uutta talvitakkia. Koira tuhos mun ainoon tarpeeks pienen talvitakin tarttumalla siihen aikoinaan niillä ihanilla naskalihampaillaan, jes.

                                               Kerkesin herutteleenkin ittelleni 

                                          Jee, alkaa oleen vattalihastenpoikasiakin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *