Ajatuksia bloggaamisesta
31.5.2016
Kesän online valmennus! :)
2.6.2016
Show all

Tehty yhteistyössä Hoitohuone358:n kanssa

Vaikka haluan olla kurvikas, en halua olla löysä. Se on ajatus omasta ulkomuodostani ja tavoitteistani sen suhteen. En enää haaveile kitudieeteistä ja suhtautumiseni niin ruokavalioon, liikuntaan kuin itseeni on jo paljon armollisempi ja realistisempi kuin mitä ehkä aikaisemmin. Kesän 2017 häät tietysti siintävät mielessä ja kroppa täytyy saada kuntoon siihen mennessä. Se tarkoittaa muutaman viime vuoden aikana kertyneen kilon karistamista ja sen jälkeen kiinteytymistä. Ei siis missään nimessä armotonta dieettiä tai mitään kuuria. Tavallista ja terveellistä ruokaa sekä runsaasti liikuntaa. Siitä on pienet Pauliinat tehty.

Liikunnan  ja ravinnon lisäksi voi joskus kokeilla erilaisia muita jippoja. Sainkin blogiini mielenkiintoisen yhteistyöehdotuksen. 🙂

P5310658

Sain blogiini mielenkiintoisen yhteistyöehdotuksen, josta en voinut kieltäytyä. Veitsetöntä kirurgiaa – 3D Lipomed hoitoja. Täytyihän tämä käydä kokeilemassa!

P5310655

3D Lipomed hoidot ovat tehty rasvapoistoon sekä kiinteytymiseen. Hoitoja on neljää erilaista.

Photo 1.6.2016 17.55.34 Photo 1.6.2016 17.55.43

Crypolyysi – rasvataskut

Minulle tehtiin tämä vatsaan. Hoito lupaa, että 20-40% hoitoalueen rasvasoluista tuhoutuu luonnollisella tavalla ja häviää kehosta hoidon jälkeisten viikkojen aikana.

Kavitaatio – rasvanpoisto

Minulle tehtiin tämä kylkiin ja jenkkakahvoihin. Tässä käytetään ultraäänikavitatioteknologiaa ei-toivottujen rasvasolujen tuhoamiseksi. Hoito parantaa myös nestekiertoa ja kehon turvotus vähenee.

Radiogfrekvenssi – ihon kiinteytys

Tämä hoito puolestaan kiinteyttää ja toimii erityisesti käsivarsille ja kasvoille hyvin. Hoidon on luvattu tehoavan myös selluliittiin.

3D-ihorullaus – selluliitti

Imurullausaplikaatiot toimivat hierovan imun periaatteella ja paikallisen rasva- tai selluliittikudoksen kireyden vähenemiseen tai sen poistoon hoitoalueella. Hoito stimuloi samalla tukkiintunutta lymfanestekiertoa vapauttamaan kudokseen kertynyttä kuonaa elimistön metabolisoitavaksi.

P5310657 P5310658

Minulle tehtyjen hoitojen tulokset alkavat näkyä tulevien viikkojen aikana, viimeistään puolen vuoden sisällä. Sen kyllä sanon, että ainakin nesteet lähtivät liikenteeseen. Paino putosi heti hieman sitten eilisen hoitokerran. Hoidot eivät sattuneet ollenkaan ja aika meni nopeasti hoitojen tekijän kanssa rupetellessa. Paikka oli nimeltään Hoitohuone358 ja sijaitsee Tampereella hämeenpuisto 12 a:ssa. Paikkaan oli hieman hankala löytää, mutta ilmeisesti he ovat parasta aikaa etsimässä uusia ja parempia liiketiloja. Kannattaa ehdottomasti ottaa heihin yhteyttä ja kysellä lisää, jos hoidot kiinnostavat! 🙂

Uskon, että tälläiset hoidot tuovat hyvän viimeistelelyn varsinkin jos harrastaa liikuntaa ja syö terveellisesti. En siis usko, että hoito on varsinainen laihdutuskeino, vaan toimi pisteenä ii:n päälle, jos kaikki muu on myös kunnossa. Ei siis niin, että syö kaksin käsin sipsiä ja sitten toivoo tämän olevan ratkaisu kaikkeen. Mutta terveellisen ruokavalion ja liikunnan lisäksi voin lämpimästi suositella kokeilemaan näitä hoitoja! 🙂

Voisin etenkin fitnesskisaajille suositella hoitoja ennen kisoja, jolloin ylimääräiset rasvataskut ja nesteet saataisiin kropasta pois ennen kisoja.

Hoitohuone 358 haluaa tarjota lukijoilleni seuraavanlaiset kokeilutarjoukset hoidoista:

Cryohoito 1h 90€ (norm 150€)

Kavitaatio 40min 60€ (norm. 110€)

3D imurullaus 30min 40€ (norm. 70€)

Radiofrekvenssi 1h 55€ (norm. 85€)

Yhdistelmähoito rasvanpoistoon 135€ (norm. 200€)

Yhteystiedot:

Hoitohuone358

Marika Ulkuniemi

Hämeenpuisto 12 a 101

33210 Tampere

puh: 044 9277 743

asiakaspalvelu@hoitohuone358.fi

 

 

 

2 Comments

  1. Anu sanoo:

    Tuleekohan näissä jo ekalla kerralla tuloksia, vai pitääkö käydä useaan kertaan? Toki paremmat tulokset varmasti useammalla kerralla, mutta hyödyttääkö jo yksi kerta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *