Torstai ja jalkapäivä
31.10.2013
Uusi viikko ja samat kujeet uudella teholla
4.11.2013
Show all

Viikonloppu, messuilua ja saunomista

Lauantaina oli töihin liittyvät messut Pirkkahallissa, mentiin sinne aamulla pariks tunniks pyöriin.. ja  saatiin iiiihan hulluna kaikkee ilmasta kamaa!! Meen ihan sekasin kaikesta ilmasesta, tältä varmaan mummoista tuntuu kahvitarjoukset.

Jos olisin kehannu, olisin vieny ekan kierrokset kamat autoon ja menny kerään uuden satsin 😀

Siellä oli siis miljoona eri ständiä, missä eri yritykset esitteli tuotteitaan ja anto ilmasia näytteitä.

  raahasin sieltä about neljä tommosta kassillista kamaa 😀

Tässä muutama tuote, mitä sieltä sai..

Menin ihan sekasin siellä ja vaan palloilin ständiltä toiselle hullunkiilto silmissä 😀

Ruokavaliosta ja dieetistä sen verran, että tuolla annoin itseni pitää lomaa dieetistäni. Tää tapahtuma on vain kerran vuodessa ja siellä sai ihan hulluna kaikkia ruokanäytteitä. Samalla on huono omatunto, mutta samalla täytyy myös antaa itsensä olla ihminen. Ja nyt on sitäkin enemmän motivaatiota treenata kuin hullu seuraavat viikot.

Ja en halua, että mitään tavaraa menee roskiin ja olihan nuo herkut pakko syödä 🙂

Paikalla oli myös hieno ruokakattaus. Syömisen jälkeen oli vuoro mennä kotiin lepäämään ja illalla oli tarkoitus mennä takaisin. Illalla siellä esiintyisi Jenni Vartiainen ja joitain stand up koomikoita.

Kotona kuitenkin väsähdin aivan täysin. Luultavasti nosti mulle pienen kuumeen. Oli pakko päättää, että ei lähde illalla mihinkään.. sinänsä ei harmita, koska dieetin tässä vaiheessa, en olisi muutenkaan voinut esim. alkoholia ottaa tippakaan. Lähdettiin avokin kanssa sitten mun vanhempien mökille saunaan ja rentoutuun. Oon tylsä, mutta tähän väliin teki tosi hyvää. Loppuviikko oli meinaan tosi raskas ja näin keho & mieli pääsi palautuun ihan kunnolla. Plus oli ihana nähdä vanhempia. <3

Lauantai-ilta meni siis löffiessä ja saunoessa, sunnuntaina lähdettiin ajoissa kotiin, siivottiin, löffiittiin, syötiin noita näyteherkkuja, käytiin saunassa taas ja rentouduttiin.

Ruokavaliosta on siis tullut luistettua. Ei yhtään mun tapaista. Menee varmaan tähän perus “kaikki tai ei mitään” -kategoriaan, eli kun kerran luisti, ei lopulla ollu väliä. Huoh.

Mutta nyt on motivaatio aivan pilvissä aloittaa uusi viikko, syödä oikein ja treenata kovaa!

2 Comments

 1. Maiju sanoo:

  Mahdatko vanhempien postausten kommentteja lukea, mutta laitan nyt kuitenkin.. Eilen selailin blogeja ja löysin tämän. Hieno lukea ja vaikuttaa hyvältä motivaattorilta. Hah, samoilla messuilla olin minäkin 🙂 Me tosin mentiin väliajaksi pomoille, niin ei viittinyt kauheasti noita näytteitä keräillä.. Tosin nehän on messujen parasta antia 😉 Jatkan juttujesi lukemista. Vähän on nyt kyllä urakkaa kun alusta asti lueskelen.

  • Pauliina sanoo:

   Juu, tämä systeemi ilmoittaa minulle onneksi, että kommentti tullut! 😀
   Oli kyllä kivat messut, ekat tommoiset mulle. 🙂

   Voi ei! 😀 Aika urakan kyllä olet joo ottanut. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *